Dotace na ekologické
kotle budou v celé zemi
30. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
20.11.2020 11:04
Já jsem žádnou dotaci nevyužil. Sice máme také ekologický kotel, ale určitě by se mě dotace netýkala. Jen bych s jejím vyřizováním ztratil čas. My topíme v kotli peletami, které objednávám z https://www.premium-pelety.cz/ a je to super, protože nemám žádnou práci se dřevem, pelety vydrží hořet dlouho a popela z nich také moc není, takže ideální. Přemýšlel jsem i nad topením s uhlím, ale to hrozně smrdí.
Běla Němcová
1.6.2015 09:42
Dobrý den
jak čtu tak ty dotace jsou dobrá věc a tak by mě zajímalo zda s dotacemi můžem počítat i unás ,,okr.Blansko kraj JM.Děkuji když mě někdo odpoví Němcová Běla
Věra Jelínková
30.5.2013 22:28
Dovolím si příspěvek trochu "vylepšit". MS kraj nemá nejhorší ovzduší v celé ČR, ale v celé střední Evropě. Něco k nám přicestuje z Polska, ale hodně dělají nevyhovující kamna v domácnostech, kde se spaluje víbůh co, vlastně všechno. Výměna kotlů je chvályhodná a žádoucí. Jen, aby nechyběly zase peníze. A pak ještě by si mohli uživatelé automobilů směnit svoje miláčky za skútry či kola, v létě samozřejmě. Jenže to by mohli dorazit do cíle načisto "otrávení". Na to znečištění ovzduší v MS se podívejte, pokud máte zájem, tady
http://www.google.cz/search?q=mapa+zne%C4%8Di%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD+Ostravy&hl=cs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=FLanUf07xYG0BtemgagK&ved=0CDEQsAQ&biw=1440&bih=785
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA