Kde žiji
8. 6. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
16.5.2014 15:59
Vážená paní Jano, závidím Vám ty kopce , údolí a hlavně lesy. Užívejte si ten balzám pro duši. Mám ráda lidi, kteří nefňukají a umí se zabavit.
Jana Šenbergerová
18.10.2013 09:17
Děkuji za milá slova. Praha je také krásná, ale žít bych tam nemohla. I vy se mějte hezky ve svém současném domově.
Zdena Walterová
29.9.2013 16:00
Já myslím že vím, kde asi žijete. Rozhledna na Borůvkové hoře i na Zlatém Chlumu jsou krásná místa. Teď jsem "doma" v Praze, ale moc se mi po těch kopečkách stýská. Mějte se tam hezky!!
Hana Práglová
8.6.2013 21:33
Jani,nezáleží na tom,kde člověk žije,ale kde je mu dobře.Já bydlím v malém městečku,do lesa máme celkem hodně daleko.Ale Beskydy i Jeseníky(ale i jakékoliv jiné hory velice zbožńuji). Takže se ti nedivím.Kéž by příroda,ve které žiješ,byla stále krásná!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA