Kolikrát ještě
7. 7. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.7.2013 09:12
Pro mě jsou tvé verše, Zuzko, nejen krásné, ale zároveň většinou i "zážitkové". Nemyslím na to, kolikrát ještě, stále si opakuji díky za to, že vůbec ještě.
Jiří Libánský
8.7.2013 09:06
Souhlasím s tím, že verše jsou libozvučné a oslovující. Při jejich čtení má možnost člověk si na mnoho věcí vzpomenout a nebo mnoho věcí si uvědomit.
A ještě bych k básni dodal:
To oba přece dobře známe,
co svoji hloubku má,
to vítr neodvane.
Zuzana Rábová
7.7.2013 23:42
Nádhera. Jestli Zuzana Pivcová vydá své verše knižně, tak si jeden výtisk zamlouvám. Její verše je právě to, co tak mám ráda. Libozvučné a oslovující.
Jitka Chodorová
7.7.2013 12:59
Co mi to holky děláte,že slzy ze mě loudíte,ale jinak to snad ani nejde,než napsat,další zážitek.Díky Zuzko!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA