Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
16.7.2013 10:43
Jitko, Tvé touze po moři dobře rozumím, moc hezky jsi to vyjádřila. Doufej, že touha se ještě může stát realitou. Pak se
s Tebou budu upřímně radovat i já.
Jana Šenbergerová
15.7.2013 09:36
To je dobře, Jitko. Nemyslím si, že bys zrovna ty byla urputná, bylo to míněno obecně, a nejen ve vztahu k moři. Ve tvých verších vnímám spíš lásku a touhu.
Jarmila Peerová
14.7.2013 19:15
Já si také nemyslím Jituško,že bys byla urputná,jen tvá touha po moři je nejen ve tvé hlavě,ale i v srdci.Moře je nádherné,já ho také " můžu " a o to více držím palce,aby ses tím pohledem mohla pokochat...Souhlasím se Zuzkou,moře a ty jste prostě dvojka...
Jitka Chodorová
14.7.2013 14:29
Jano,vůbec nejsem urputná,nemusím mít všechno,po čem toužím,ale toužit si můžu po všem,třeba i po tom moři,žila jsem z toho vždy po celý další rok,tak mě to teď chybí,tak se aspoň z lásky k moři takto vypisuji.
Jana Šenbergerová
14.7.2013 13:37
Asi mám štěstí, že jsem rodilý suchozemec, kterého velká voda spíš děsí, než aby po ní toužil.
Po čem upřímně toužíme, to se nám dřív nebo později vyplní, jen bychom neměli být příliš urputní. Jitko, věř, že se s mořem zase setkáš...
Jiří Libánský
14.7.2013 10:10
Připadá mi nespravedlivé, že někdo, kdo má tolik rád moře, má k němu tak daleko.
Zuzana Pivcová
14.7.2013 07:35
Ano, Ano, Jitka a moře jsou spolu spjati. Moc se mi líbí obrat "stopa mé touhy".