Foto

Jak vybrat správné cestovní pojištění?

31. 7. 2013
cestování pojištění
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Patrik Poula
My jsme si s manželkou vybírali vloni poprvé cestovní pojištění, tak jsem moc nevěděl, jak se mám v těch všech nabídkách zorientovat. Pomohl mi až tento článek https://www.mojepenize.com/cestovni-pojisteni-v-kostce-nez-odjedete-na-dovolenou/ , ve kterém jsem se dozvěděl, na co všechno cestovní pojištění slouží. Naštěstí jsme ho nevyužili, ale člověk měl takovou jistotu. Letos až poletíme zase k moři, tak si pojištění určitě pro jistotu sjednáme znovu.
Zuzana Pivcová
Šla jsem teď před cestou na Balt na doporučení tohoto článku k ERV Evropské pojišťovně na Křižíkově ulici v Praze. Slečna byla velmi vstřícná, ale jako seniorka jsem žádnou slevu nezískala, je to až od 70.
Josef Wagner
jen aby ty pojistky do zahraničí nezdražily, v poslední době zemřelo v zahraničí těch Čechů n+jak moc.
Renata Zadražilová
Dcera si vždy kvůli dětem pojišťuje storno zájezdu. Už se jí to dvakrát vyplatilo, protože děti před cestou náhle onemocněly. A do zahraničí se určitě pojistka vyplatí vždy, člověk nikdy neví, co se tam může stát.
Redakce i60
Jaké máte vy zkušenosti s pojištěním? Sjednáváte si cestovní pojištění před cestou do zahraničí? A už se vám někdy pojistka vyplatila?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%