Jak vybrat správné cestovní pojištění?
31. 7. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Patrik Poula
10.5.2020 11:46
My jsme si s manželkou vybírali vloni poprvé cestovní pojištění, tak jsem moc nevěděl, jak se mám v těch všech nabídkách zorientovat. Pomohl mi až tento článek https://www.mojepenize.com/cestovni-pojisteni-v-kostce-nez-odjedete-na-dovolenou/ , ve kterém jsem se dozvěděl, na co všechno cestovní pojištění slouží. Naštěstí jsme ho nevyužili, ale člověk měl takovou jistotu. Letos až poletíme zase k moři, tak si pojištění určitě pro jistotu sjednáme znovu.
Zuzana Pivcová
30.9.2013 17:35
Šla jsem teď před cestou na Balt na doporučení tohoto článku k ERV Evropské pojišťovně na Křižíkově ulici v Praze. Slečna byla velmi vstřícná, ale jako seniorka jsem žádnou slevu nezískala, je to až od 70.
Josef Wagner
31.7.2013 12:36
jen aby ty pojistky do zahraničí nezdražily, v poslední době zemřelo v zahraničí těch Čechů n+jak moc.
Renata Zadražilová
31.7.2013 12:34
Dcera si vždy kvůli dětem pojišťuje storno zájezdu. Už se jí to dvakrát vyplatilo, protože děti před cestou náhle onemocněly. A do zahraničí se určitě pojistka vyplatí vždy, člověk nikdy neví, co se tam může stát.
Redakce i60
31.7.2013 10:49
Jaké máte vy zkušenosti s pojištěním? Sjednáváte si cestovní pojištění před cestou do zahraničí? A už se vám někdy pojistka vyplatila?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA