Ilustrační foto: pinterest.com
Život jako čekárna
22. 8. 2020Čekáš. Celý život čekáš. Čekáš, aniž o tom vůbec víš. Nejdříve čekáš devět měsíců od dovádivého okamžiku tvých rodičů, abys mohl zakřičet do světa svůj příchod.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
17.2.2015 01:11
Já si říkám, když zase někde"čekám", že kdyby se mi o "čekací dobu", kterou jsem musela protrpět, prodloužil život, žila bych nejmíň do sta let. Pro mě je čekání největším trestem. Jen na jedno nečekám- na smrt, ta musí přijít nečekaně.
Jitka Chodorová
14.2.2015 11:26
Někdy si říkám,že bych se mohla jmenovat Čekanka,čekanka u cesty,čekám na nějaký zázrak,který se nekoná,ale teď jsem se podívala z okna,běhají tam mí dva vnuci,další dva,již dospělí,už běhají s děvčaty,mám dvě děti,dlouhodobé manželství,tak mě napadlo,že jsem vlastně nečekala zbytečně,a to je moc důležité.
Soňa Prachfeldová
13.2.2015 19:16
I to čekání patří k životu, jinak to nejde a často si říkám, kde ty roky jsou? A jak nám děti vyrostly, kdy vůbec? I dnes čekejme a těšme se na hezké věci ,také se snažím prodýchávat čekací dobu a myslet na pěkné.
Zuzana Pivcová
13.2.2015 18:24
Vidím, že tenhle nadčasový příspěvek tu byl poprvé v době, kdy jsem přišla na portál. Vzpomínám si na něj. Mě čekání unavuje. V Praze se čeká dost. Na městskou dopravu, u pokladen některých velkých obchodů, u lékařů, na poště. Pokud čekám vestoje, procvičuji si občas svaly pánevního dna dle rady sestry na gynekologii. :-)))
Zdeněk Huspek
13.2.2015 17:27
Ani já nemám s čekáním problém. Buď si čtu (v posledním roce elektronickou knihu, výhru ze zdejšího portálu), anebo pozoruju cvrkot - jako třeba když čekám na ženu u dveří supermarketu. Tam projde lidí a každý je nějaký... :-)
Jana Šenbergerová
20.3.2013 14:15
Naštěstí jsem ještě včas pochopila, že je třeba žít.
Stačí, když občas čekám u lékaře, nebo na zastávce jakéhokoliv dopravního prostředku.
Ani tehdy jen nečinně nečekám, ale vstřebávám život kolem sebe...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA