Ilustrační foto: pixabay.com
Prázdninové setkání s realitou
20. 7. 2020Toho roku jsme skončili devátou třídu a měli před sebou poslední prázdniny před velkým životní předělem, jehož význam jsme si uvědomovali jen pramálo. Daleko důležitější byly ty dva měsíce – jak si je co nejvíc užít?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
22.7.2020 06:55
Mládí a kola, to bylo fajn , užili jste si prázdnin. Je milé číst, kudy jste jeli na kolech, tato místa jsem také projížděla a ještě některá projedu, ale na čtyřech kolech. Na Favoritů jsem kdysi také jezdila.
Růžena Kuželková
21.7.2020 07:36
Díky za článek i když poněkud staršího data a pokud si p.Huspek k tomu vrátí,tak vězte,že jsem Vám jistě fandila i já na závodech,protože jste jezdili kolem našeho domu a my s "kámoškami"jsme se dívaly z okna.To jen malá vzpomínka na mládí.
Alena Vávrová
20.7.2020 21:59
Jani, měla jsem stejné myšlenky, když jsem tento hoódně starý Zdeňkův článek dnes našla. A také doufám, že je Z.H. jen hodně vytížený - viz jeho poslední příspěvek pro íčko.
Jana Šenbergerová
20.7.2020 17:12
Škoda, že už pan Huspek nepíše. Jen doufám, že to není ze stejného důvodu, proč už nepíše pan Štorch.
Miroslav Štorch
1.9.2013 15:49
Dobře popsaný dlouhý výlet na kolech. Také to znám u Blatné, Tchořovic a Strakonic. Dát si jako cílový bod místo pobytu nějaké dívčiny je dost naivní, zvláště když mají zesílenou ostrahu. Ale v tom věku je to opravdu setkání s realitou. :-) Stejně jako nečekané setkání se smrtí. To jsou vzpomínky na prázdniny z mládí okořeněné zážitky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA