Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
13.11.2015 09:27
Koukla jsem do kalendáře a ejhle, už je tu zas. Tak ať vám přinese "jen" hezký den.
Jiří Libánský
15.9.2013 19:45
Hezká básnička i téma. Je to psané ve verších v příjemném vyprávěcím stylu. K zvolenému tématu se to přesně hodí. Báseň má jasný úvod i závěr s pointou. Ač vypadá velmi nenápadně, ve své kategorii je rozhodně nad průměrem.
Jaroslava Handlová
13.9.2013 11:38
Jano, říkám Tvému textu "ano"! Každý den se přihodí něco hezkého, tedy i v pátek třináctého.
Jitka Chodorová
13.9.2013 10:42
Jano,opět máme stejný názor,i když jsem dost pověrčivá,tak pátek třináctého mě nijak neděsí,napsala jsi to moc hezky.
Zuzana Pivcová
13.9.2013 08:13
Je zvláštní, jak se to jako pověra udrželo. Často si potřebujeme zdůvodnit, proč je něco špatně, ale vlastní zodpovědnosti se většinou vyhneme. Bylo by hezké, kdyby každý přijal Tvé uklidňující závěry za své.