Ideální bota? Velký problém!
17. 9. 2013Zažilo to mnoho starších či silnějších žen. Najít v obchodech boty, které jsou pohodlné a zároveň vkusné, je obrovský problém. Při pohledu do zaplněných regálů prodejen s obuví se to zdá být neuvěřitelné, ale je to tak. Výraz „ta správná bota“ je čím dál častěji hlavním tématem diskusí mezi ženami ve věku kolem šedesátky a výše i těmi, které mají nějaké zdravotní obtíže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
16.9.2013 20:01
Ano, rovněž mám s koupí bot problémy, přesně, jak je to popsané v článku. Loni se mi podařilo koupit pěkné letní boty v Olomouci ve zdravotní obuvi, ale to je opravdu vyjímka. A navíc - přesto, že jsem v nich téměř nechodila, zjistila jsem, že se u jedné bortí podpatek, jsou duté a z nějaké tenké hmoty, prošlapaly se. A to rozhodně nepatřím k těm, které na botách šetří. Ale kde koupit, když nejsou? Pohodlné, i elegantní?
Pavla Vítková
16.9.2013 17:40
Ač je mi to líto, musím konstatovat, že se kvalita bot od Bati v posledních letech dost zhoršila. Nejenže mi boty nesedí, jsou pro mě příliš úzké, ale hlavně vydrží maximálně půl roku, pak začínají praskat ve šveh, uvolní se podpatky, utrhnou pásky apod. Vždy jsem byla baťovi věrná, ale teď stále častěji chodím ke konkurenci. Ale celkově je pravda, že pro starší ženské je výběr mizerný.
Jana Šenbergerová
16.9.2013 17:03
Tohle téma je teď pro mě velmi aktuální. Loni se mi povedlo koupit dvoje vycházkové podzimní boty od Bati. Jsou na nízkém podpatku, ale až posléze jsem zjistila, že po dešti do nich teče. Jsou moc hezké, ale jen ke kalhotám a do sucha. Nic do letošního deštivého počasí. Jsem zvědavá, jestli se mi povede koupit nějaké na přijatelném podpatku, ve kterých se budu cítit dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA