Vídeň
28. 10. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
29.10.2013 19:22
Musím potvrdit, že Vídeň byla v sobotu nádherná. Již jsem tu několikrát byla, ale tentokrát to bylo jiné, sváteční. Parlament se mi podařilo navštívit poprvé, zajímavá budova. Krásná byla i procházka po Schönbrunu, azurové nebe, sluníčko. Ale pohled z Gloriety na Vídeň nic moc, to pohled na Prahu je nádhera. Byl to krásný výlet s fajn kamarádkou - moc Ti Hani děkuji.
Jana Šenbergerová
28.10.2013 19:20
Vídeň jsem navštívila jen jednou, a to v předvánoční době. Připadala mi rozlehlá a s vánoční výzdobou u nás v té době spíš střízlivou docela pohádková. Mrzlo až praštělo. Neodpustila jsem si kornout horkých kaštanů a byla okouzlena vánočními trhy před Schönbrunem. Hani, děkuji, žes mi přiblížila místa, která jsem si prohlédnout nestihla.
Zuzana Pivcová
28.10.2013 19:06
Takový krásný zájezd Ti ze srdce přeji. Vídeň byla prvním místem na Západě, které jsem po listopadu navštívila. Ještě dnes se usmívám, když si vzpomenu, že jsem si na cestu autobusem oblékla sukni, kabátek a lodičky, protože jsem měla z Berlína zkušenost, že tam západní páry, které vyrazily o víkendu na oběd, chodily elegantně oblečené, a myslela jsem, že se na Západě takhle obléká běžně. Ostatní účastníci autobusového zájezdu měli trička, mikiny a džíny a já už příště také. V poznání Vídně mám však velké mezery a myslím, že to už nenapravím. Jsem alespoň ráda, že jsem tam byla v době, kdy nás všude radostně vítali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA