Je vegetariánství správná cesta?

Je vegetariánství správná cesta?

31. 10. 2013
Zdravá strava
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Vejvarová
Přídavné jméno mělo správně znít "katarzní" - očistný (už je to jasné?), ve Vašich textech se pane Libánský také občas vyskytují gramatické přehmaty, o stylistických nejasnostech ani nemluvě.
Jiří Libánský
Podíval jsem se na zmiňovaný web. Nevím co je katarzální efekt, ale o tom, že Vám zdravá výživa tak vylepšila zdraví ani v nejmenším nepochybuji.
Milada Vejvarová
Asi před třemi lety jsem ne náhodou narazila na tuto stránku: http://www.zdravi-az.cz/. Zhruba rok jsem praktikovala hlavní zásady zdravé výživy uváděné na tomto webu. Nenásilně jsem zhubla o 15 kg, celkový katarzální efekt naprosto přesvědčující. Zbavila jsem se spousty zdravotních problémů a svých psychických traumat. Doporučuji prostudovat celý web, každý tam najde něco podnětného. Vyžaduje to ovšem trpělivost, důslednost a odpovědný přístup.
Iveta Balážová
Můj dedeček, který byl lékařem, vždy říkával: zlatá střední cesta. Je dobré jíst z každého trochu. Tedy nevzdávat se ani masa, ani vajíček a určitě jíst zeleninu, ovoce, luštěniny. Já to mám tak, jak píše autor, najednou dostanu obrovskou chuť na maso, nebo třeba na čočku, vaječinu, anebo i sladký zákusek. Tělo si řekne. Ovšem důležité je se nepřejídat, zastavit se ještě před tím, než už člověk doopravdy nemůže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%