O studánkové víle
4. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.5.2015 18:59
Na mém profilu v galerii fotky pro radost je přidaná jedna sedmikrásková víla.
Dana Kolářová
5.5.2015 20:05
Moc ráda jsem si zase přečetla Příběh o studánkové víle, Růženko. Příjemné uklidnění mezi hokejovými zápasy! :-)
Soňa Prachfeldová
5.5.2015 19:56
Růženko, krásné povídání a vzpomínky ty nejhezčí zůstaly, dětská fantazie nezná hranic a je v ní moc pravdy, jenže jsme už na tu pravdu bohužel moc dospělí.
Růžena Antlová
5.5.2015 17:28
Nedávno jsem u jedné víly v hlubokém lese byla sedí u studánky od roku 1950 jmenuje se Pilávka napíšu o ní a dodám fotečky
Eva Krausová
5.5.2015 15:51
Nádherné, pohádkové. Víly jsou, dávám za pravdu Alence T. Foto víly bych ráda viděla Alenko.
Alena Tollarová
5.5.2015 13:46
To je dojemně krásné vyprávění. Víly jsou. Já jsem zrovna včera vpodvečer jednu viděla. Seděla na vedlejší zahrádce na malé židličce v trávě plné sedmikrásek a pletla věnečky. Byla jsem tak uchvácená, že jsem poprosila její maminku, jestli si ji smím vyfotografovat ... A jak napsala Lidmila, studánkové víle ta pomněnková náušnička určitě sluší a vyhlíží ...
Lidmila Nejedlá
4.5.2015 21:50
To je moc hezké a idylické vzpomínání, paní Růženko. Té víle Vaše náušnice moc sluší a určitě Vás u studánky stále čeká.
Eva Mužíková
4.5.2015 21:30
Růženko, krásné vyprávění, úplně jsi mne vtáhla do děje. Viděla jsem tu malou holčičku skoro živě ... díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA