Aby zuby nebolely

Aby zuby nebolely

11. 12. 2013
Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Salajková
Taky jsem se vysmivala hematitu. Dnes mám na sobě dva náramky. Jeden kolem kotníku a druhý na ruce. Klouby tak neotékaji a nebolí. Nosito spousta mych známých. Doporučuji.
Pavel Král
Na horoskopy a podobné nesmysly nevěřím. Ale když to někomu pomůže, že si bude stříhat nehty v pátek a nebudou ho bolet zuby, tak to bude asi proto, že se tomu bude usmívat. Když si ostříhám nehty v úterý, pak mne hlava nebolí. Když ve středu nehty na nohou, tak mi pomůže třeba se dnou. Atd. Musíme to esotericky promyslet. :-)
Jiří Libánský
Když to napíšu jednoduše, bude to vypadat jako nesmysl. Aby to dávalo smysl, je třeba vysvětlit spoustu věcí, které s tím souvisí. Obávám se, že že by toho bylo tolik, že málokdo by měl zájem se se všemi souvislosti seznámit. Přečtěte si : "Proč šaman dokáže přivolat déšť". Pokud vás to neodradí a sami nepřijdete na to, jak to souvisí, pokusím se to vysvětlit. Třeba založením nového téma na chatu.
Jana Šenbergerová
Také by mě to zajímalo...
Svatava Páleníková
A v čem tedy vězí ten fígl, pane Libánský, mohl byste nám to vysvětlit? nebo třeba o tom napsat do své rubriky Mezi nebem a zemí? To by mohlo být zajímavé téma.
Jana Šenbergerová
A to se dovídám až teď? To zubaři jistě tají, ať dost práce pořád mají. Co já už si se svýmí zuby užila! Začnu hned zítra a uvidíme. Sice mě občas pořádně potrápí, na kráse mi nepřidají, ale pořád ještě mám svoje a o každý bojuji.
Jiří Libánský
Máte pravdu paní Chodorová. Je to sice trochu podivný způsob péče o chrup, ale funguje to. Protože to patří do mého oboru, vím na jakém principu. Můžete s tím začít kdykoliv, pokud není už pozdě. Zpětnou účinnost to bohužel nemá.
Růžena Antlová
já si je stříhala dnes ,ale určítě tenhle fíkl nikdy nezapomenu a příště budu stříhat jen v pátek.Když už tedy zuby začnou přece jen bolet tak mi pomáhá cucání hřebíčku.
Zuzana Pivcová
To je dobré, prověřím to pozítří, jestli to funguje i na krčky a dásně. Rozsáhlý zákrok na paradentologii minulý pátek mi dal dost zabrat! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%