Moje loňské dramatické Vánoce
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Moje loňské dramatické Vánoce

8. 12. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Jitko, jsem moc ráda, že jste těžkou situaci ustáli, a přeji tvému synovi a celé rodině klid a pohodu.
Zdenka Jírová
Vím z vlastní zkušenosti, jak je dobré,vážit si života. Již třetí rok mám na svém stolku s počítačem malou tabulku, kam jsem si napsala: "Cítím se báječně a jsem úplně zdráva.". Denně si to čtu, a věřím tomu. Vždyť se i v bibli píše:".. a víra Tvá Tě uzdravila." Věřím, že i Váš syn bude opět zdráv.
Jaroslava Handlová
Když se vše špatné, týkající se závažných zdravotních problémů, obrátí v dobré, je to ta největší radost, jakou může člověk prožít. Přeji Vám i synovi, ať mu zdraví slouží. Hodně šťastných i spokojených chvil a krásné bezstarostné vánoce!
Alena Várošová
Jituš hlavně,že jste to vše zvládli celá rodina.Moc vám všem přeji jenom zdraví,zdraví a ještě jednou zdraví.Kontroly ať vyjdou negativní.Hezké Vánoce všem.
Blanka Hlobilová
Krásný a dojemný příběh. Důležité, že vše se v dobré obrátilo. A tak ať to také zůstane. Jste silná žena. Vím o čem píšete. Je to již mnoho let, kdy naši dceru 3.12. srazila při cestě do školy tramvaj. 10 dní jsme nevěděli, zda přežije. Kdo to nezažil, neví o čem píši. Chtěla jsem zrušit Vánoce. Jen kvůli mladší dceři jsme to neodpískali. Pak se vše v dobré obrátilo a naše dcera již byla na Vánoce doma z nemocnice. Dnes je již dospělá, má syna a já vnuka. Vždy když jdeme spolu a přecházíme silnici, mám tendenci ji chytat za ruku. Krásné svátky.
Zuzana Pivcová
Nemoc přišla, něco Vám řekla, a protože jste pochopili, zase odešla. Omlouvám se, jestli to říkám nějak divně, ale určitě to tak funguje. Přeji Vám krásné, ať tradiční nebo netradiční svátky.
Alena Tollarová
Jelikož píšete o vánocích 2014 a od té doby uplynul vlastně už rok a Vy, Jitko, píšete v pozitivním duchu, tak je vidět, že synovi se daří úspěšně s nemocí bojovat. Přeji jemu i celé Vaší rodině klidné nejen svátky, ale i všední dny.
Hana Rypáčková
Ano, nemoc navrátí význam přáníček , které tak snadno vyslovíme, ale tak obtížně se plní."Hlavně to zdraví". Hodně štěstí v boji s nemocí celé rodině. Ta vaše poslední věta opravdu sedí...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%