Ilustrační foto: pixabay.com
Novoroční recept na každý den
1. 1. 2020Nový rok začíná, mnozí si dáváme různá předsevzetí, která se daří plnit s větším či menším úspěchem. Nejinak je to i s různými dietami. Zkusme jeden recept, po kterém se sice nehubne, ale ani netloustne a přesto poskytne famózní labužnický zážitek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
1.1.2020 22:38
Danko, všimla jsem si, že je ten recept starý už nejméně šest let. Škoda, že se zřejmě k mnoha lidem ještě nedostal, mně připadá velmi dobrý a chutný :-) Tak hezký nový rok :-)
Jaroslava Handlová
1.1.2020 20:28
Občas stojí zato sáhnout do archivu. Dobrá mňamka přetrvá věky, jen se na ni nesmí zapomínat - dobrou chuť po celý rok 2020!
Dana Puchalská
1.1.2020 20:26
Ano je to fakt parádní recept. Stálo by za to nechat si jej vytisknout a dát na nástěnku v kuchyni.
Dana Kolářová
3.1.2015 22:28
Zuzano, Olgo, Jano, Marie, souhlasím, báječný recept a určitě stojí zařadit jej do svého jídelníčku.
Zuzana Pivcová
5.1.2014 08:29
Čekala jsem opravdu nějakou kuchařinu, ale o to milejší bylo poznání, o jaký recept jde. No, vzhledem k tomu, že jsem celkově nevalná kuchařka, tak i tady mám ještě co dohánět! :-)
Jana Šenbergerová
4.1.2014 21:53
Skvělý recept! Už léta používám, proto vřele doporučuji.
A nevadí, když občas některá ingredience chybí. Někdy se všech nedostává, přesto to na výsledku nic nemění, nechybí-li ochota a láska.
Olga Štolbová
4.1.2014 20:49
Jsem pro - určitě se budu snažit tenhle recept denně
používat, snad nás bude co nejvíc. Díky...
Marie Novotná
4.1.2014 20:22
Tak tohle je ten nejlepší recept na celém světě!,Už ho mám v kuchařce na prvním místě.Udělám všechno,aby se mi to nokdy nepřipálilo.Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA