Opět sama

Opět sama

5. 1. 2014

A tak jsem opět sama
na prázdném nástupišti,
to není velké drama,
jen myšlenky se tříští,
vždyť náhle neznáme se
a smutek je tak dlouhý,
život tě nocí nese
jak ztrátu věčné touhy.

Zázrak se nepovede
a touha marně plane,
dva lidé blízko sebe
a city uschované,
představy v hlavě zvoní
a sny se rozsypaly,
láska vlak nedohoní,
když zvolna mizí v dáli.

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Vacková
Loučení nás provází po celý život. Pokud je to loučení s příslibem opětovného setkání, je to zprvu smutek, možná i slzy, ale potom následuje o to větší radost. Bohužel jsou také loučení bez návratu. Never more.
Jana Šenbergerová
Celý život se s někým loučím a setkávám, takže jsem imunní na smutky, ty si moc k tělu nepřipouštím. Těžko mi bylo, když jsem odjížděla po prvním setkání s vnoučkem. Naštěstí děti vždy braly loučení s nadhledem, takže mi to velmi ulehčovaly. S partnerem to bylo obdobné.
Jiří Libánský
I kdyby na tisíce bylo loučení, tak nemusí být smutné žádné, které je začátkem návratu. Dozní povzdech a kola vlaku v dáli, káva v papírovém kelímku vychládá a je po loučení. Není to poprvé, na všechno si člověk zvykne. Vše co se děje má svůj význam. Jsou i taková loučení, která bolí víc. A bez loučení není vítání.
Jitka Chodorová
A vlak si tiše zpívá písničku monotónní, láska odjela v něm,oči však slzy roní. Nádraží,vlaky koleje,moje srdeční záležitost,ale psát o tom prostě neumím.Díky Zuzko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%