Genius loci
18. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
18.2.2015 20:11
Mám takové místo. Nosím ho v sobě, takže je úplně jedno, kde se zrovna nacházím.
Zuzana Pivcová
18.2.2015 19:01
Před několika lety jsem se dověděla o určitém meditativním postupu, vedoucím k relaxaci a osvěžení jako cca 2 hodiny spánku. Je to jen krátká chvíle. Člověk musí projít počítáním od čísla 7 do čísla 1 v představě barevným spektrem od červené do fialové, pak setrvat vnitřním zrakem na svém zvoleném místě, říci si určitou formulku a zase se zpětnou cestou vrátit do reality. Při té příležitosti se mi tehdy samo vybavilo místo, na kterém budu chtít vždycky takhle meditovat, i když je daleko. Díky, Dano, za druhou možnost přečtení článku.
Alena Várošová
18.2.2015 17:34
Chválím autorku Danu,každý z nás máme svoje vysněné a tajné místo,kam se rádi vracíme ve smutku,žalu,radosti tam,kde je nám dobře a kde si bobijeme baterky a je nám zase dobře.A já to své neprozradím.
Eva Mužíková
18.2.2015 16:01
Okraj skály nad vesnicí, kde jsem dlouhá léta bydlela. Nádherný rozhled, pod skálou kolem borové lesy, všude nikým, krom ptáků, nerušené ticho. Toto místo , ke kterému vede příkrá krkolomná cestička bylo a stále je pro mne jakýmsi cílem. Vždy, když jsem měla nějaký vážný problém před sebou / př. operace/, říkala jsem si: Evčo, až zase budeš mít sílu a vylezeš sem nahoru, to již bude určitě vše OK...Zatím se mi to vždy podařilo....
Soňa Prachfeldová
18.2.2015 15:14
Mám oblíbené místo, pod naším ohromným smrkem se nádherně relaxuje a zvířátka kolem a oblaka nade mnou. Vnímám nekonečno.
Hana Rypáčková
18.2.2015 12:39
Ano.Tak to cítím,Je to místo, kde jsme doma,kde máme pelíšek,kam za námi nikdo nemůže, když ho nepozveme.Večer v něm usínám a ráno se z něj probouzím.Mnohokrát za den se tam uschovám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA