Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
3.4.2017 19:06
Tak to je nápad, často se mi stává, že nemám ani kolečko, ani minci. Naposledy v pátek. Naštěstí, jakoby na zavolanou v jedné řadě stál vozík s mincí, kterou tam někdo zapomněl..
Oldřich Čepelka
17.2.2017 21:37
Když občas dělám opravdu velký nákup, tak mě baví vyprázdnit vozík s nákupem a pak ho někomu předat, jen tak, grátis... Co je pětikoruna proti těm stovkám, které jsem právě utratil?
Danuše Onderková
10.9.2016 20:49
Tento fígl je výborný, ale moc nedoporučuji používat klíč od bytu, mohlo by se stát, že se nedostanete domů. První sezonu jsem ve stánku dostala od zákazníku takto 4 klíče zapomenuté ve vozíku, kdyby se někdo pro ně vrátil. Nevrátil, ale já je spolu s kolečky půjčuji těm, kteří nemají nic.
ivana kosťunová
24.5.2016 11:13
já snad půjdu okamžitě nakupovat do Lídlu, nemůžu se dočkat, až to vyzkouším. Potom použiju v Makru. Více takových fíglů bych uvítala. Dcera mé známé zná fígl, jak otevřít tenisákem cizí auto, ale to asi není ten správný příklad. Používá pouze při zabouchnutí vozu s klíčem vevnitř.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.5.2016 11:00
Já mám zásobu koleček dokonce přímo od Policie - pokud se zúčastňují nějakých akcí, mívají kolečka s sebou. Podložky pod matice nebo papír.kolečka jsou také dobrý nápad (= malý český člověk přijde přeci na všechno). V kroužku s klíči mám provléknutou šňůrku - tu protáhnu uchem tašky a klíče spustím až ke dnu. Před domem je pak nemusím "hrabat" nikde pod nákupem, jen zatáhnu za šnůrku a klíče -poslušně- vyjedou z tašky ven.
Jiří Malík
22.5.2016 10:44
Já používám do vozíků ploché podložky pod matice.Některé mají velikost pětikoruny, za korunu jich v železářství koupíte hrst a v kapse je poznám po hmatu-mají otvor
Zdenka Jírová
28.2.2015 00:35
To je dobré, také mívám problém s mincí.
Alena Tollarová
20.4.2014 11:34
Tenhle fígl s klíčem také znám. Ale klíče nosím na kroužku a jsou i tak dost těžké a nosit ještě jeden navíc po kapsách se mi nechce. Tak jsem si prostě několik koleček vystřihla z tvrdého papíru. Funguje to taky, nosím je po kapsách a když nějaký ztratím, no bože - udělám si nový.
Růžena Antlová
7.1.2014 10:15
Tak to je fakt dobrý fígl.Jen bych se pak bála kdyby klíč nešel vyndat z vozíku jak bych si pak odemčela byt. Určitě vyzkouším !