Na chvíli v Rozmarných létech
15. 1. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Straka
19.1.2014 20:28
...děkuju, Zuzano. Mám to úplně stejně jak Vy. Přirozenost. Nic jiného není zapotřebí. Pěkný večer, Martin...
Zuzana Pivcová
18.1.2014 07:47
Mám dodnes ráda černobílou fotografii, plnou kontrastu světla a stínu. Vaše fotografie jsou krásné portréty, avšak akční, vypovídající o člověku, o jeho osobnosti a sféře, v níž se pohybuje. Nesnáším vyumělkované, ve fotoshopu upravené tváře hvězd, které jsou nám pak dávány za vzor jako nestárnoucí. Těším se na Vaše další snímky, osobnostní i situační anebo kombinaci obojího.
Martin Straka
15.1.2014 19:44
...to je nadlouho, Jiřino, promiňte, ale s dovolením ve zkratce - každá chvíle poblíž Něj byla velmi inspirativní. Stejně jako čtení knihy. Děkuju. I Vám, Pavlo...
Jiřina Topolová
15.1.2014 19:15
Děkujeme za zprostředkování akce. Mám ráda černobílé fotografie, hezké. A smím se zeptata, jaký je pan Menzel?
Pavla Vítková
15.1.2014 19:08
Díky Martine, za vaši odpověď a už se těším na další vaše příspěvky. Pěkný večer, Pavla
Martin Straka
15.1.2014 18:13
...pěkný večer, milé dámy. Děkuju za reakce. Začínám s i60.cz, ladíme detaily, třeba teď jsem kolegům poslal pár dalších obrázků Mistra J.M... A Pavlo, víte, to mé psaní budou takzvané sloupky, příběhy k fotografiím. Různé a snad pestré. Není to infoservis ke knihám nebo k čemukoli. Ovšem knihu můžu jen doporučit. Je krásná. Děkuju velmi, Martin...
Pavla Vítková
15.1.2014 08:42
Škoda, že pan Straka nepřidal i nějakou informaci o knize, ale i více fotografií.
Svatava Páleníková
14.1.2014 20:35
Je fajn, že tu budeme mít takového profi fotografa. Těším se na další články a hlavně fotky. Díky redakci za další bezva počin.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA