Nebojme se změn

Nebojme se změn

25. 1. 2014
práce životní postoj
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Klikla jsem si ve článku na tento odkaz -www.thuisafgehaald.nl - a i na mapě 4eské republiky se mi zobrazilo několi míst s příbory. Ono to snad opravdu funguje v nějaké formě i u nás? Škoda že průvodní text je v Holandštině (předpokládám). Setkal jste se někdo s touto službou i u nás v Česku?
Libuše Křapová
Jo, to kdyby šlo zorganizovat. Manželovi moje svíčková chutná. Ale jak vyřešíme vzdálenosti? :)
Libuše Křapová
To vaření by se mi taky líbilo. Ale bojím se, že u nás v Česku by to bylo velmi komplikované - i když by si člověk vyběhal různá povolení, přes Hygienu by to neprošlo. Jedině snad vařit v rámci sousedské výpomoci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%