Říkala jsem jí Maminko

Říkala jsem jí Maminko

29. 1. 2014
Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
petr stejskal
Milá Zuzko,život není jednobarevný. A problém soužití dvou generací je problém,i když mnozí si to nechtějí přiznat. Rodiče máme na vychování do dospělosti a potom to už chce jen návštěvu. Každá návštěva a nejen u rodičů,má mýt začátek a konec. Je hezké se na přivítanou obejmou ale to samé na odchodu ,kdyby to mělo být do vedlejší ulice.
Jiří Libánský
Líbí se mi, jak své nedobré zkušenosti a nelehké situace dovedeš popsat bez trpkosti, zahořklosti a obviňování. Je vidět, že Ti takovéto zlé pocity nekazí život, naopak jen obohacují Tvou zásobu životních zkušeností.
Hana Práglová
Zuzko,zajímavý příběh.Obdivuji tebe i všechny ostatní,kteří takto veřejne dokážou psát o své tchýni,či"skorotchýni".J á bych mohla napsat celý román.Ale jednoduše -na toto téma veřejně nemůžu.
Jana Šenbergerová
Zuzko, dovedu si představit, žes to neměla lehké, o to víc se mi líbí poslední odstavec, pod který bych se mohla podepsat, protože to vidím stejně. Pokud jde o vztahy, a to jakékoliv, je to hlavně o toleranci a pochopení, že nejsme lepší nebo horší, jen odlišní, což vylučuje vinu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%