Radost
1. 5. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
18.12.2015 08:16
Žiji přítomností, naplno. Mám ráda život a vše, co k němu patří, lásku a radost přijímám i rozdávám. Ale nezapomínám, co bylo včera, a myslím i na zítřek. ...Jen pro ten dnešní den...
Eva Mužíková
16.10.2015 13:16
Také žiji převážně přítomností, minulost - to je snad dobře prožitá kapitola, od budoucnosti se nechám překvapit...
Hana Rypáčková
16.10.2015 08:32
Také jsem se podívala na její profil a byla hodně aktivní člen.Poslední dva nevydané články mě zarazily, jsou tajemné a svědčí o nějaké změně v životě.
Zuzana Pivcová
16.10.2015 07:23
Paní Kučerovou si bohužel pamatuji jen z doby, kdy jsem tu sama začínala, a to už je víc než tři roky. Někteří lidé psali hodně a hezky a náhle zmizeli. Škoda.
Marie Magdalena Klosová
15.10.2015 22:03
Aneb budoucnost je takjaktak nejistá a na minulosti už nic nezměníme.Opravdu máme JEN tu přítomnost a je umění ji prožívat.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA