Vlahé večery tichého blázna
Ilustrační foto: wikipedia.org

Vlahé večery tichého blázna

19. 11. 2020

Jsem rybářem, jak se říká, tělem i duší a miluji večerní lovy úhořů. Bydlím kousek od jedné velice známé přehradní nádrže Nechranice, která je na jedné krásné říčce - Ohři. Nebudu popisovat, ve které lokalitě jsem to byl, ono to ani není důležité, zaměřím se jen na ten příběh.

hobby rybaření
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Úplně jsem trnula, nemohla bych rybařit. Šťastný až pohádkovým konec.
Josef Borecký
Krása
Dana Puchalská
Moc krásný článek z archivu íčka. Děkuju za jeho opětovné zařazení.
Jana Šenbergerová
Je mi docela líto, že "Uživatel nebyl nalezen", protože bych mu ráda vzkázala, že se mu povedlo naplnit mi oči slzami. A to jsem, jak vidím, tento článek už jednou četla.
Eva Mužíková
Tak to jsem se také nechala vtáhnout do děje a dala průchod citům.
Margita Melegova
Kouzelny pribeh se stastnym koncem.
Alena Tollarová
V únoru 2014, kdy dle komentářů článek vyšel, jsem i60 ještě neznala. Článek jsem přečetla s lehkým, avšak ne nepříjemným mrazením. Tleskám Panu rybáři a myslím na obra, který jistě stále brázdí vody. Škoda, že o autorovi jsem se víc nedověděla. Při kliknutí na jeho jméno se mi objevuje hláška Uživatel nebyl nalezen ...
Anna Potůčková
Moc hezký článek - chce se mně jen dodat, že byla sumci navrácena svoboda, a byl na tom lépe, než jsme v současnosti my lidé. Určitě jste ten správný rybář - tak správný jak o nich zpívá Josef Zoch
Daniela Řeřichová
Silný příběh napsaný srdcem, děkuji.
Elena Valeriánová
Ten příběh je plný kouzla a je vidět, že rybaření máte v srdci. Tuším, jak jste vše prožíval, adrenalin, něhu i okouzlení. Mám syna rybáře, který taktéž není masař, ale srdcař. Znám ty chvilky z mých lovů beze zbraní s fotoaparátem. Děkuji a přeji další úžasné zážitky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%