Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
12.2.2014 16:40
Je to prostě hit, nechme to tak být.
Miroslav Štorch
11.2.2014 21:47
Moje dcera, kdysi když si na studiích v cizině neholila nohy, tak byla předmětem posměchu. Řekl jsem jí, že se zachovala jako osobnost, která nepodléhá dočasné módě a nemá zbytečné výdaje na holítka, kosmetiku na ošetření poškozené kůže po násilné depilaci. Dnes je jí dost nad 20 a nepodlehla tlaku reklam a marketingu. Nepodléhá manipulaci. Pane Zdeňku pěkná vtipná satira. Název mi připomněl stupidní pořad Vyvolení v televizi, který jsem naštěstí nesledoval. Kdo neumí zaujmout svou osobností, tak se potřebuje nějak sám zvýraznit tetováním, piercingem nebo jinak. Chtějí se odlišit, ale ve skutečnosti je to dnes už uniformita v tetování. K smíchu. Dříve se tetovali lidé hlavně z podsvětí a ve vězení. Dnes si to hraje na kýčovité umění.
Jiří Libánský
10.2.2014 17:20
Mě jako masérovi se to líbí. Hladká pokožka se masíruje lépe a shlédnutí obrazové galerie v pracovní době mi také není proti mysli.
Osobně mne nenapadá nic, o čem bych byl přesvědčen, že se mi to na těle po čase nepřestane líbit a nebudu to chtít nahradit něčím jiným.
Jana Šenbergerová
10.2.2014 13:51
Hezky jste to vystihl, Zdeňku.
Někdy opravujeme přírodu víc než nevhodně.
Stárnoucí chlupy časem samy zmizí, zatímco tetování stárne a podle toho vypadá.
Ale proti gustu žádný dišputát ...
Olga Štolbová
10.2.2014 09:12
Máte pravdu Zdeňku, lidi se snad zbláznili. Smysl pro krásu a eleganci se někam ztratil. Vaše básnička je prima. *