Naše olympijská tipovačka

Naše olympijská tipovačka

9. 2. 2014

Zdravíme všechny fanoušky české olympijské reprezentace na i60.cz. Miroslav Štorch připravil pro čtenáře tipovací soutěž - zkuste si tipnout, kolik čeští sportovci získají na OH v Soči medailí. Níže uvedené tipy jsou přepsány z chatu (bez další úpravy).

TIP. č.1: celkový počet medailí
TIP č.2: kolik bude zlatých-stříbrných-bronzových

(Ti zkušení mohou přidat tip v jakých disciplínách - např. biatlon 3 medaile, rychlobruslení 2, hokej 1, lyžování 2).

TIP 3: Jakou medaili získají naši hokejisté. Může být i žádnou.

Jak kdo tipoval?

Miroslav Štorch

Celkově 8 kovů --- 2 zlaté Sáblíková 5 km a Soukalová biatlon, ---- 4 stříbrné - Sáblíková 3 km, Ledecká paralelní slalom snowboard, Soukalová biatlon, smíšené družstvo biatlonu - 2 ženy+2 muži---2 bronzové - Eva Samková -snowboardcross a družstvo hokejistů. Právě běží ženy 2x7,5 km a Neumannová neběží a jen komentuje :-( Škoda je to ale dřina. Odpoledne v biatlonu mužů můžeme získat medaili.

Jan Raška

TIP č. 1: celkem 6. TIP č.2: 2-2-2. Zlaté - Sáblíková, Soukalová. Stříbrné - Sáblíková, Samková. Bronzové - hokejisti, Sudová. A přidávám do "tomboly" knížku jako cenu pro vítěze tipovačky.

Jaroslava Handlová

Tip č. 1 = celkem 7 medailí, tip č. 2 = 1 zlatá (Sáblíková), 2 stříbrné (Bauer a hokejisté), 4 bronzové -pravděpodobně 4 děvčata na "S". 8-)

Olga Štolbová

Také si zkusém tipnout. Moje tipy: č. 1 = 6 č. 2 = 2 zlaté, 2 stříbrné a 2 bronzové, ale netroufnu si kdo. Uvidíme na koho to štěstíčko sedne.

Marie Novotná

Můj tip:7, 2-zlaté,3-stříbrné,2bronzové a jedna bromborová.

Jitka Chodorová

I já si troufnu tipovat,medailí bude 6, 2 zlaté-Sáblíková a Soukalová,stříbrná budou taky 2,Sáblíková a ještě někdo,bronzové budou také dvě a tipuji hokejisty a Samkovou. K tomu tipuji ještě dvě 4-5 místa,ale kdo to bude,to opravdu netuším.

Zuzana Pivcová

Já předpovídám (bohužel) jen 4 medaile, z toho 3 stříbra (2x Sáblíková a Bauer) a 1 bronz (Sudová). Ráda bych se mýlila.

Richard Zeman

Trocha skepse do vaší tipovačky: celkem tři medaile - zlato, stříbro bronz (Sáblíková, Samková, Sáblíková)

Růžena Antlová

Můj tip je celkem 4 medaile, z toho 2x Sáblíková, 1x Sudová a 1x hokejová reprezentce. Byla bych ale ráda, kdyby zabodoval v krasobruslení i Michal Březina.

Pavel Král

Také se rád připojím s tipováním. Jsem optimista. Nadsazuji maximální počet 9 medailí, i když to asi nevyjde. 3 zlaté - Sáblíková 5+3 km+ Soukalová 1 zlatá 10km biatlon, - --3x stříbro - mix biatlon+Soukalová sprint 7,5 km+Ledecká paralelní slalom, --- 3x bronz - hokej, biatlon Soukalová 15 km, Eva Samková snowboard-cross. To by byla žeň :-)

Tomáš Horáček

Dobrý večer, raději budu při zemi a tipuji tři medaile. Věřím Martině Sáblíkové, hokejistům a doufám v nějakého černého koně.

Jana Šenbergerová

Zahájení OH se mi moc líbilo a tipuji 3 zlaté.

olympiáda
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Pavel Král
Paní Jano nevím jak vy, ale já vidím s brýlemi srdce pěkně propojená. Škoda dnes 4.místa Soukalové, mohla to být další medaile z biatlonu.
Jana Šenbergerová
Ta olympijská srdce se mi moc líbí, ale mají jeden velký nedostatek - nejsou propojená.
Miroslav Štorch
Medaile mohla mít i akrobatická lyžařka Nikola Sudová a na snowboardu Šárka Pančochová. Obě byly na 1.místě po prvních kolech, Ale to je sport. 8-) Hlavní je, že jsou obě zdravé.
Hana Otavová
Martina je super velmi gratuluji . A přeji ještě zlato na 5 km . Máš na to držím pěsti .
Marie Novotná
Martina nikdy nezklame.Patří jí za tu velikou dřinu velký obdiv a uznání.
Růžena Antlová
Gratulace Martině je to naše princezna rychlobruslení !!!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%