O čase a zálibách
2. 5. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
4.8.2015 12:08
Ano, také se mi v mládí zdálo, že se čas občas vleče a prázdniny se zdály nekonečně dlouhé.
Soňa Prachfeldová
3.8.2015 22:40
Jsem také ráda, že se Dany článek opět objevil. Skutečně nemůžeme obsáhnout spoustu věcí a tolik bychom chtěli, docela se i šidíme o skutečný život.
Zuzana Pivcová
2.8.2015 12:52
Pamatuji si, že v mládí, když se někdy nekonalo nic konkrétního, jsem měla pocit, že nemám co dělat a že se čas vleče. To dnes, podobně jako řada z vás, opravdu neznám. Tys tu, Dano, dala už před více než 3 roky řadu tipů, jak trávit smysluplně volný čas, jak si různé činnosti a koníčky rozplánovat tak, aby nás uspokojily a zároveň zase zcela nepřeválcovaly. Dobře, že sem redakce tenhle článek zařadila opakovaně.
Květoslava HOUDKOVÁ
2.8.2015 04:54
Milá Zdenko - jsem ráda, že jsou i další z nás, kteří trpí "závažnou chorobou" postihující zejména seniory = NEDOSTATKEM ČASU - mají spoustu aktivit a zájmů. - dokud to jde. Už 5 r. bydlím - preventivně - v Domě s pečov.službou. Přesto, že je tu volnost pro výlety, aktivity, záliby, nenašla jsem zde nikoho takového. A tak - než bych tu jen vysedávala s drbnami, sednu na autobus, vlak a za aktivitami si dojedu sama (do Prahy, po okolí i na různé výlety). Pak se docela spokojena vrátím domů, klid ani samota mi nevadí a čeká zde na mne "věrný přítel": můj notebook Filip. Je chytrý a dá inspirace pro další dny.
Zdenka Jírová
2.8.2015 00:58
Je tolik lákadel pro volný čas, ale co je to volný čas? Jako všichni důchodci, kteří nerezignovali na život, nestíhám, ukrajuji si noc, chodím pozdě spát, protože v noci je na internet největší klid.Odpoledne procházka s mobilem, s kterým fotím , co se dá, dopoledne nákup a vaření - i když jsem sama, každý den si vařím na co mám chuť. Trochu pomazlení s mými miláčky . mám dvě kočičky, a den je pryč. A to nemluvím o setkávání s mými přítelkyněmi, občasné návštěvy s dětmi a vnoučaty atd, atd. Nevím, co je nuda.
Alena Vávrová
1.8.2015 21:31
Tak na tohle jsem tenkrát chyběla. Mám stejné pocity - že nestihám vše, co bych chtěla a možná i mohla, kdybych si to lépe rozvrhla, chodím pozdě spát - nastavuji den. Ale hlavně si to všecko "nestíhání" moc nepouštím k tělu a snažím se být spokojená tak, jak to jen lze.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.8.2015 16:38
Dík za kontakt na ten Slabikář pro fotografy. Zatím ještě jsem NEfotograf, = rozhoduji se teprve pro koupi fotoaparátu. Nevím, zda existuje takový : Jednoduchý, aby snímky měly jakž takž kvalitu a byl cenově dostupný(ale do Bazaru se mi nechce). Knížky už "hltat nemohu", ani nechci, ale to fotopoučení si určitě přečtu - snad mi bude užitečné, nebo kdo víte, poraďte - díky ! Jinak zájmů mám dost, někdy se mi času ani nedostává.
Růžena Antlová
6.5.2012 15:59
Těch zálib by bylo ale kde vzít čas říkám si když sednu k PC tak na to jak letí čas, zapomenu a moje zahrádka mě tolik potřebuje.Moc děkuji za odkaz na slabikář pro malé i velké digitální fotografy. Vidíš a zas budu studovat slabikář a ten čas tak bude utíkat....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA