Moje sbírka hrníčků
27. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Zedníková
8.6.2018 12:20
Vážená paní Vávrová, sbírka opravdu nádherná a já si vzpomínám na ty vroubkované se zlatým lemem, když jsem z nich jako malá pila kakao.
Chtěla bych se zeptat. 2-3 bych od Vás určitě koupila, protože nevím, kde je sehnat, kdybyste měla zájem?
Lubomír Müller
10.6.2015 18:40
No to je paráda! Moc hezké. Ty krásné hrnečky, Aleno, neposílejte do Vás do světa. V každém je kousek Vaší duše.
Zdenka Jírová
16.3.2015 20:10
Paní Alenko, je to nádherný koníček. Já miluji porcelán a nesmím chodit do prodejny, kde se prodává, strašně trpím, protože si nesmím jnic koupit / neměla bych to kam dát.Svého ščasu jsem sbírala taíře na zeď, měla jsem velkou jídelnu, tak byly kam dávat. Teď už mám mini-kuchyň a malý byt, tak je mám v krabici a také přemýšlím, kam s nimi.Ale miluji je také jako Vy.
Jaroslava Handlová
2.3.2014 17:46
Vkusně uspořádaná sbírka hrnečků je moc pěkná. Líbí se mi to nápadité využití prostoru nad okny. Než jsem dočetla k poslednímu odstavci, tak mě napadlo, že bych mohla jedním přírůstkem rozšířit Tvoji sbírku. Ale vidím, že jsem přišla pozdě. Ty sama nabízíš a stavy chceš snižovat. Věřím, že o Tvoje pěkné kousky určitě někdo zájem projeví.
Olga Štolbová
1.3.2014 23:08
Alenko, krása krásoucí. Hrníčky jsou moje slabost, ty Tvé jsou moc moc pěkné. Díky za povídání i za krásné fotky.
Růžena Antlová
28.2.2014 13:59
Hrnky na plotě- byla jsem je nafotit ale jsou po zimě strašně špinavé tak musí počkat na déšť aby je omyl a sluníčko vysušilo .Nebo je dám tak jak na plotě vypadají sundávat a umývat to nééé.
Alena Vávrová
28.2.2014 12:12
Děkuji vám všem za komentáře :-). Růženko a Dano, pochlubte se - hrnky na plotě se mi všude moc líbí a Dani, vždyť ty taky fotíš, tak dej svoje "ducháčky" do řady a vyblejskni nám je!
Dana Kolářová
28.2.2014 10:24
Alenko, moji sbírku „ducháčků“ takto bezvadně a krásně nafocenou nemám. Doplňují je poslední tři hrnky ze servisu po babičce, kterým je už přes 90 let. Děkuji za milou připomínku i vzpomínku na příjemnou návštěvu u Tebe.
Hana Šimková
28.2.2014 10:05
Hrníčky jsem také začala sbírat. Úplně jsem byla u vytržení , když jsem v nějaké kramárně nějaký starý našla,. Nemám je už ale kam dávat a tak se zredukovaly na dva.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA