Budoucnost v Havlíčkově Brodě
3. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
3.3.2014 14:07
Jarko,krásně jsi to popsala.I já mám k tomuto parku blízko a velice ráda tudy chodím.Už jako školačka.Nesmím opomenout altánek,v kterém jsme trávily s kamarádkami mnohé polední přestávky,později i první schůzky.Vždyť i studio ,,Šlágr"zde nahrál s kapelou PM Bend několik klipů.Jen ty rybníky mají pro mne takovu jakousi stinnou stránku.V,,Očku" se utopil manžel mojí kamarádky-již před lety a v ,,Hastrmanu" ,za nevyjasněných okolností našli syna bývalé spolupracovnice.V dalším rybníku ,,Hajdovci"byl nalezen mladý muž a to není tak dávno .A úplně poslední rybníček ve vlkovské kaskádě ,rybník,,Štičí" byl přímo ohrožen při ekologické havárii.
A ještě vzpomenu na ,pro mě ,nejhorší skutek z našeho parku.Od školy a parku byl odveden Jakub Šimánek.Hodně dlouho hořely svíčky v ,,Hrádečku" u školy.
Ale není Brod jen smutným městem.V kulturním domě ,,Na Ostrově" se pořádají koncerty,plesy ,divadla a kino.Na náměstí,které je nově vydlážděné a vysázené,jsou pravidelné trhy a zábavné odpoledne.Také kavárničky v okolí náměstí stojí za,,ochutnání".
Přijeďte a uvidíte sami.Už se těším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA