Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

24. 3. 2014
i60.cz móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Petra Ferencová
Příští měsíc mi bude 50let je to sice dost,ale já se cítím dobře hodně jsem toho prožila a zažila a snažím se jít stále s módou tak proč se nepřihlásit do projektu třeba se budu hodit jako nová padesátnice.Petra
Zdeňka Vítková
Na svůj věk se necítím, tak jsem přidala i svá fota a snad mi to ještě chvíli takto vydrží.Fandím všem starším ženám, které se nebojí žít stále naplno.Zdenka
Marie Meluzínová
Skvělý nápad super. Věřím projektu a lidem,kteří se o to zasluhují. Jistě ohlas u starších je pozitivní,protože čím je žena starší,tím krásnější. Majka
Věra Hanušová
Dobrý den, ráda bych se přihlásila do projektu i60. Zaregistrovala jsem se a nevím, zda toto stačí pro přihlášení??? Děkuji předem za odpověď.
Alena Tollarová
Táhne mi neúprostě šedesátka. Jsem dva roky v důchodu, prodělala jsem ošklivou nemoc, dostala se z ní a prošla určitou katarzí, která mi převrátila život naruby. Jsem šťastná a považuji skoro za svou povinnost "to zkusit".
Helena Slachová
Je mi 52 , v létě milujeme s manželem cestování s batůžkem nejen po Evropě, udržujeme naší okraslou zahrádku, grilijeme, já ráda peču, miluji ruční práce a učím se stále nové věci- letos přes zimu Quiling, v zimě navštěvujeme divadlo, tanec-dokonce jsme letos byli po letech opět v tanečních. I když nesedíme a hýbeme se moje velikost konfekce je 46-48 - jak říká manžel pěkná česká holka, při návštěvě konfekce mám dojem, že pokud nemám velikost 36-38 neměla bych chodit vůbec ven, je dobře, že někdo ukáže, že i my krásný český holky, máme v sobě něco víc než pár kil děkujeme Helena
Milena Čadová
Super ! nápad
Radka Navrátilová
Moooc bezva nápad...podívat se na zralé ženy, jak jim to sluší , jak dokáží v tom správném smyslu " vzdorovat" přírodě....jsme takové na kolik se cítíme , nikdy není pozdě začít s něčím novým....Nám všem , zralým ženám ,přeji zdraví a stálý úsměv , protože vrásky smíchu jsou ty nejhezčí ...
RENÁTA ZIFFROVÁ
Je to dobrý nápad ... i starší ženy chtějí mít šmrnc a vypadat báječně ... komunistické předsudky jsou už přece dávno pryč !
Petra Pečlová
Výborný nápad! Zralé modelky jsou velmi krásné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%