Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Petra Ferencová
25.3.2014 16:33
Příští měsíc mi bude 50let je to sice dost,ale já se cítím dobře hodně jsem toho prožila a zažila a snažím se jít stále s módou tak proč se nepřihlásit do projektu třeba se budu hodit jako nová padesátnice.Petra
Zdeňka Vítková
25.3.2014 15:41
Na svůj věk se necítím, tak jsem přidala i svá fota a snad mi to ještě chvíli takto vydrží.Fandím všem starším ženám, které se nebojí žít stále naplno.Zdenka
Marie Meluzínová
25.3.2014 15:22
Skvělý nápad super. Věřím projektu a lidem,kteří se o to zasluhují. Jistě ohlas u starších je pozitivní,protože čím je žena starší,tím krásnější. Majka
Věra Hanušová
25.3.2014 15:04
Dobrý den,
ráda bych se přihlásila do projektu i60. Zaregistrovala jsem se a nevím, zda toto stačí pro přihlášení??? Děkuji předem za odpověď.
Alena Tollarová
25.3.2014 14:01
Táhne mi neúprostě šedesátka. Jsem dva roky v důchodu, prodělala jsem ošklivou nemoc, dostala se z ní a prošla určitou katarzí, která mi převrátila život naruby. Jsem šťastná a považuji skoro za svou povinnost "to zkusit".
Helena Slachová
25.3.2014 13:45
Je mi 52 , v létě milujeme s manželem cestování s batůžkem nejen po Evropě, udržujeme naší okraslou zahrádku, grilijeme, já ráda peču, miluji ruční práce a učím se stále nové věci- letos přes zimu Quiling, v zimě navštěvujeme divadlo, tanec-dokonce jsme letos byli po letech opět v tanečních. I když nesedíme a hýbeme se moje velikost konfekce je 46-48 - jak říká manžel pěkná česká holka, při návštěvě konfekce mám dojem, že pokud nemám velikost 36-38 neměla bych chodit vůbec ven, je dobře, že někdo ukáže, že i my krásný český holky, máme v sobě něco víc než pár kil děkujeme Helena
Radka Navrátilová
25.3.2014 12:27
Moooc bezva nápad...podívat se na zralé ženy, jak jim to sluší , jak dokáží v tom správném smyslu " vzdorovat" přírodě....jsme takové na kolik se cítíme , nikdy není pozdě začít s něčím novým....Nám všem , zralým ženám ,přeji zdraví a stálý úsměv , protože vrásky smíchu jsou ty nejhezčí ...
RENÁTA ZIFFROVÁ
25.3.2014 11:15
Je to dobrý nápad ... i starší ženy chtějí mít šmrnc a vypadat báječně ... komunistické předsudky jsou už přece dávno pryč !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA