Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Gregorová
25.3.2014 08:28
Je mi 66 let, povoláním biochemická laborantka, nyní v důchodu. Můj svět: knihy, hudba, cestování, rodina a chronický začátečník jazyků angličtiny a francoužštiny.
Darina Hájková
25.3.2014 00:43
Opravdu jsem moc zvazovala, zda se prihlasit. Je mi uz 69 let, za 3 tydny budu mit dokonce 70! Ale jako babicka 10 vnoucat se rozhodne necitim - tak jsem to riskla! Asi tim udelam nejvetsi radost svym vnoucatum - ktere rikaji, ze maji moderni babicku, ktera ma odvahu stale se moderne hezky oblekat. Tak mi drzte palce- abych jim nakonec neudelala ostudu.
Pavel Král
24.3.2014 21:41
Moje manželka se přihlásit nechce, tak to nejde lámat přes koleno. Chtěl jsem ji přihlásit jako tady pan Němeček. Ale asi se namaskuji jako Dustin Hoffamn a přihlásím se pod jménem mé ženy jako TOOTSIE :-) Naštěstí zdravý rozum zvítězil nad ambicemi muže v ženském castingu.
Ivana Zadražilová
24.3.2014 21:27
Tedy to je pozdvižení. Člověk tady pár dní není a čeká jej takové překvapení. Super nápad. Já teda postavu modelky nemám, ale budu fandit. Všem!
Olga Němečková
24.3.2014 19:35
Přihlásil jsem manželku, protože si myslím, že by jí modelink bavil a vím, že by se sama nepřihlásila. Je jí 58 let, máme čtyři dospělé děti. Ve svém životě vystřídala více profesí poslední tři roky pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců. Práce ji velmi baví a já jsem přesvědčen, že o svěřené seniory pečuje stejně dobře a s láskou jako kdysi o naše děti. Zájem o vše módní má Olga jako původní profesí kosmetička a vizážistka v krvi. Kdysi dokonce vystupovala na TV Prima v pořadu proměny. S pozdravem manžel
Jindra Frendlová
24.3.2014 18:02
Je mi 68 let a když se dívám co jsem udělala tak mi dochází že jsem se asi zbláznila.
Libuše Vaňková
24.3.2014 14:51
Je mi 57 let, jsem dva roky vdova a mám strach jestli můj život už nekončí. Ráda lyžuju, jezdím na kole, plavu, cestuju, pracuji v jedné akciové společnosti v Praze jako koordinátorka a už nechci být smutná, že jsem sama.
Irena Mlčochová
24.3.2014 14:09
jSEM NA PRAHU DŮCHODU,ALE STÁLE SE ZAJÍMÁM O VŠECHNO KOLEM SEBE.HRÁLA JSEM OCHOTNICKÉ DIVADLO A VELICE RÁDA TVOŘÍM U ŠICÍHO STROJE A JEHLOU A NITÍ.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA