Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!

24. 3. 2014
i60.cz móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Gregorová
Je mi 66 let, povoláním biochemická laborantka, nyní v důchodu. Můj svět: knihy, hudba, cestování, rodina a chronický začátečník jazyků angličtiny a francoužštiny.
Darina Hájková
Opravdu jsem moc zvazovala, zda se prihlasit. Je mi uz 69 let, za 3 tydny budu mit dokonce 70! Ale jako babicka 10 vnoucat se rozhodne necitim - tak jsem to riskla! Asi tim udelam nejvetsi radost svym vnoucatum - ktere rikaji, ze maji moderni babicku, ktera ma odvahu stale se moderne hezky oblekat. Tak mi drzte palce- abych jim nakonec neudelala ostudu.
Pavel Král
Moje manželka se přihlásit nechce, tak to nejde lámat přes koleno. Chtěl jsem ji přihlásit jako tady pan Němeček. Ale asi se namaskuji jako Dustin Hoffamn a přihlásím se pod jménem mé ženy jako TOOTSIE :-) Naštěstí zdravý rozum zvítězil nad ambicemi muže v ženském castingu.
Ivana Zadražilová
Tedy to je pozdvižení. Člověk tady pár dní není a čeká jej takové překvapení. Super nápad. Já teda postavu modelky nemám, ale budu fandit. Všem!
Olga Němečková
Přihlásil jsem manželku, protože si myslím, že by jí modelink bavil a vím, že by se sama nepřihlásila. Je jí 58 let, máme čtyři dospělé děti. Ve svém životě vystřídala více profesí poslední tři roky pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců. Práce ji velmi baví a já jsem přesvědčen, že o svěřené seniory pečuje stejně dobře a s láskou jako kdysi o naše děti. Zájem o vše módní má Olga jako původní profesí kosmetička a vizážistka v krvi. Kdysi dokonce vystupovala na TV Prima v pořadu proměny. S pozdravem manžel
Svatava Hrazděrová
zdravím všechny zralé ženy...je čas,začít něco nového !
Jindra Frendlová
Je mi 68 let a když se dívám co jsem udělala tak mi dochází že jsem se asi zbláznila.
Libuše Vaňková
Je mi 57 let, jsem dva roky vdova a mám strach jestli můj život už nekončí. Ráda lyžuju, jezdím na kole, plavu, cestuju, pracuji v jedné akciové společnosti v Praze jako koordinátorka a už nechci být smutná, že jsem sama.
Jana Šenbergerová
Pěkný nápad! Není nad projekty ze života a pro život.
Irena Mlčochová
jSEM NA PRAHU DŮCHODU,ALE STÁLE SE ZAJÍMÁM O VŠECHNO KOLEM SEBE.HRÁLA JSEM OCHOTNICKÉ DIVADLO A VELICE RÁDA TVOŘÍM U ŠICÍHO STROJE A JEHLOU A NITÍ.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%