Romča

Romča

25. 3. 2014
móda Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Četla jsem si až dnes... budu pokračovat...
František MENDLÍK
Moje destiletá vnučka náhodou objevila složku s mými posledními povídkami vytištěnými z flešky. No a právě po přečtení této povídky pravila:,,Dědečku, máš tam chybu!" A opravdu ve větě-Důchodce přece nebude vytrubovat, že na stará kolen zblbnul, chybí ve slově kolena na konci písmeno a.. Povídku jsem stokrát četl a na chybu musela přijít vnučka! Po autorovi to opravdu má přečíst ještě další člověk!
Soňa Prachfeldová
Humorné a pěkné, v jednom českém filmu se také jeden postarší a tlustý pán zamiloval do reklamního obrázku ženy a trpěl doma. No jo hezké tvářičky to mají vždy snažší! Profesor se raději zamiluje do krásné uklízečky, než do brejlaté, tlusté a velmi inteligentní dámy a vlastně to platí skoro pro všechny muže. Pro hezké i ošklivé.
František MENDLÍK
Vážený pane Štorchu. Celý ten příběh se odehrál včera. Netušil jsem o koho jde. Hlídám ve Francouzském obchodě, takže můžete mít pravdu. Velice málo mi stačí k napsání povídky. Tentokrát to trvalo půl hodiny.
Miroslav Štorch
Kdysi jsem učil na sportovní škole Terezu Maxovou, ale jako šéftrenér sportovních tříd jsem věděl, že je vybrána jen na základě konexi její maminky taky učitelky. Děti každý týden plavaly zdarma v bazénu a každý rok jezdily s námi na soustředění lyžovat zdarma na hory z rozpočtu školy. Tereza Maxová sama na to vzpomíná, že se atletických závodů bála. Tehdy byla ošklivé kačátko podle Andersena, ale časem dospěla v labuť. V Paříži pak žila se synem majitele módní agentury, a tak měla zelenou na přehlídková mola. To je realita života, podle informací její matky. Žádný výmysl. Tak to ve světě chodí.
Miroslav Štorch
Příběh se vám povedl pane Františku. Ta modelka je opravdu podobná Sisi. Pobavil jsem se. Díky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%