Moje Čtyři dohody

Moje Čtyři dohody

26. 3. 2014
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Knížka stojí za přečtení a v podání Jaroslava Duška za zhlédnutí. A také stojí za to na sobě zapracovat. Život je hned snadnější a příjemnější.
Zuzana Pivcová
Čtyři dohody (vlastně teď už pět) znám, ale vždy je dodržovat je pro mě osobně velmi, velmi těžké, hlavně ta druhá a třetí, tam je to každodenní boj sama se sebou. :-)
František MENDLÍK
Bohužel po dosažení jistého věku je velice těžké nebrat nic osobně. Něco o tom vím. Svoji plechovou hubou občas utrousím podle mne vtipnou poznámku a pak se divím, proč ten dotyčný se mnou nemluví. Omlouvám to tím, že dotyčný nemá smysl pro humor, ale pak mi dochází, že je lepší držet hubu. Chytlavý jsem ovšem také.
Jiří Libánský
http://www.i60.cz/clanek_3410_ctyri-dohody-jak-ridit-svou-mysl-podle-moudrosti-starych-tolteku.html

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%