Můj milovaný šatník

Můj milovaný šatník

27. 3. 2014
móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Portál i60 jsem poznala před 3 měsíci a tak až teď pročítám starší články. Ukrývají se zde úplné poklady. Helenko, při čtení Vašeho příspěvku jsem se smála, až mi tekly slzy, také proto, že podobné nehody znám z vlastní zkušenosti. Jen je neumím popsat s Vaším humorem. Použiji citát "Ztracený je den, kdy jsme se nezasmáli". Dní, které jste takto lidem zachránila, je tolik, že tvoří roky.
Helenka Vambleki
Díky za ocenění mého šatníku :) :) :) Cena se určitě bude hodit
Jana Matoušková
Helenko, moc děkuji za Váš humorný příspěvek. Hodně mě pobavil a protože už delší dobu řeším nepříjemný problém, ktorý mě stojí hodně psychických sil, tak Váš článek mi pomohl aspoň na chviličku zapomenout. Ještě jednou moc děkuji. Fakt jsem se dobře pobavila.
Růžena Antlová
Helenko napsalas to s humorem tobě vlastním a já si povídku přečetla až dnes nějak mi dřív utekla .Pěkně jsem se bavila !!!!!!! Některé popsané situace mi nejsou neznámé . Velká gratulace k výhře !
Olga Štolbová
Helenko díky, podařilo se Ti popsat i některé mé zkušenosti a nehody, skoro jako přes kopírák. Věřím, že takových příhod máme každá nepočítaně. Prima...
Hana Šimková
Je to velmi hezky napsané ,stylem, který je mi blízký. Mám několik podobných zážitků,ale už je nebudu popisovat, protože by to vypadalo, že se opičím.
Renata Zadražilová
Myslím, ž v našich šatnících jsme mívali hlavně oděvy, které jsme si sami ušili, anebo někdo v rodině či v okruhu známých. Bylo to levnější a v obchodech zas až takový výběr nebyl.Dnes to mají švadleny či krejčí těžké, v obchodech jsou hory oděvů všeho druhu a všech barev, koupit se dá cokoli na internetu a vše za poměrně slušné ceny. To je těžší koupit slušnou látku.
Jana Šenbergerová
A já si myslela, že téma Móda bude pro mě nudné. Hezky jsi ho, Helenko, "okořenila".
Zuzana Pivcová
Helenko, jste úžasná. Kam se na Vás se svým humorem hrabe Halina Pawlowská.
Hana Čadová
Opravdu moc hezky napsané.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%