
Bramborák z tvrdého chleba
29. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
8.8.2014 20:06
Chleba mi moc nezbývá, snažím se ho dojídat. A když náhodou, udělám si krajíčky omočené ve vajíčku nebo udělám s vajíčkem jako knedlíky (nakrájený na kostičky a zalitý vajíčkem).
Milada Salajková
4.6.2014 20:25
Děláme tzv zelňáky. Místo starého chleba s vývarem používám sterilované zelí. Zelňáčky jsou dobré i jako příloha k pečenému masu.
Marie Novotná
29.3.2014 20:03
Zrovna dneska byl na svačinku,jen jsem přidala asi dvě brambory-když je to bramborák:).Mohu doporučit !!nemá to chybu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA