Něco málo o mě
5. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Tvarůžková
14.5.2014 15:37
Zdravím všechny dámy podobného věku a problémů, jaké mám i já.
Bude mi za chvíli 63 let a mám spoustu komplexů...nejenže jsem přibrala, ale i jiné handicapy mě sužují.
Nevzdávám to a pro změnu v životě udělám, co je možné.
Líbí se mi tento projekt a myslím, že se zde mohou realizovat i tak trochu ušlápnuté domácí puťky, jako jsem já.Jsem už 4 roky doma a protože moje renta je maličká, nemohu se moc rozšoupávat a realizovat se. Tak mě dcera pobídla, abych se zde přihlásila. Tímto končím moje stesky a info a zdravím vás v redakci i všechny zralé "modelky".
Marie
Olga Richterová
9.4.2014 21:42
Vážení čtenáři, moc Vám děkuji za hlasy, které mě posíláte. Ještě jsem neuvedla, že mám jednoho syna, který se narodil v Itálii a protože jsem žila mimo Českou Republiku, mluvím Francouzsky, Anglicky a Italsky. Tohle jsem nenapsala do něco málo o mě :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA