Táňa Havlíčková: Svět není
založený na šestnáctiletých

Táňa Havlíčková: Svět není
založený na šestnáctiletých

3. 4. 2014
rozhovor
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Ullrichová
Zdravím Vás, chtěla bych se státi modelkou, foto jsem zaslala, na připomínku - něco více o sobě z emailu nevím kam psát. Má to být pro porotu, našla jsem kolonku vlastní text- pro sebe? Tomu nerozumím a prouzdám sem a tam. Modelky nenacházím... už mne to trochu vadííí. Jinak redakci zdravím a těším se na radu a třeba i předvádění oblečení větších než 38.
Marie Magdalena Klosová
Milá i60-ko, jen co jsem Tě objevila,naplňuješ mě novým elánem!Stává se ze mě "psavec",najednou mám pořád co říkat,s čím se svěřovat,na co reagovat.A teď už mám také odvahu pozdravit osobně paní Táňu Havlíčkovou,která si možná vzpomene,že jsme spolu před léty dvaceti strávily pár příjemných dnů na Hrách bez hranic v řeckých Athénách.
Milada Salajková
I já jsem se divala na modní přehlídku. Dékuji, byly jste sebevědomé a krásné.
Eva Hýlková
Za tento projekt jsem hrozně ráda,ještě nepatříme do starého železa ač si to někteří mohou myslet.Myslím,že ženy mohou být krásné v každém věku a je dobré to ukázat :)
Zuzana Pivcová
Po dnešní vydařené akci posílám. Táňo, ještě jednou díky, protože jsi úžasná profesionálka i člověk. Bez Tvých rad a přístupu k nám bychom rozhodně neměly takový úspěch.
Blanka Vacíková
Ráda bych si nechala také poradit ohledně oblékání. od paní Táni Hlavlíčkové. Nevím ale, jak na to.Děkuji B.V.
Radka Uhrová
Čtu s velkým zaujetím a kdyby tu byl přenos z kamery NB, tak by bylo vidět, že mi "spadla čelist". Myslím, že ani čeština, tak bohatá na výrazy, nemá slovo vyjadřující můj pocit, protože pouhé "úžasné" je prostě málo. Děkuji za ty myšlenky, názory, jejich hloubku a smysluplnost. Přeji hodně sil do další "práce" (dle mě by se hodilo spíše "poslání", proto ty uvozovky)!
Redakce i60
Paní Olgo, vraťte se na úvodní stránku (domů) a srolujte myší nebo kurzorem do její dolní části. Zde je tablo s modelkami. Lze ho rozkliknout a zde najdete podrobný návod jak se přihlásit.
Olga Richterová
Dobrý večer ráda bych se stala Vaší zralou modelkou .Mám foto na profilu. Prosím co mám dělat ,aby 1 byla mezi ostatními modelkami. Děkuji za radu , zdraví Oli
Zuzana Pivcová
Vážím si Vašich názorů a vyjadřuji Vám své sympatie. Cítíte, co jednotlivým ženám sluší, protože k Vám promlouvá jejich osobnost, nikoliv věk a velikost oděvů číslo x...Díky za dnešní péči.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%