Iva Janžurová: S dcerami i vnoučaty v jednom domě
FOTO: Poskytnuto z osobního archivu I. Janžurové

Iva Janžurová: S dcerami i vnoučaty v jednom domě

25. 4. 2014

Herečka Iva Janžurová žije v jednom domě s dcerami, jejich partnery a dětmi. Přesto u nich toto rizikové soužití generací funguje. Čím to je?

rozhovor
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Iva je vynikající herečka, nedávno opakovali film Pane,vy jste vdova, u kterého jsem se opět srdečně zasmála. Její výkon zde byl pozoruhodný. Dovedla být krásní i nehezkí, ale vždy velmi zajímavá. Je výjimečná, nemáme jiné podobné herečky.
Marcela Dadučová
Děkuji za krásný článek.Paní Janžurové si moc vážím jako herečky i jako člověka.Viděla jsem jí v Beckettově hře Šťastné dny, kde excelovala Iva Janžurová v režii tehdy hostujícího Michala Dočekala. Více než dvouhodinový monolog Winnie, rámovaný valčíkem z Veselé vdovy, se stal strhujícím obrazem ženského údělu. Přeji ji hodně zdraví a štěstí i její krásné rodině.Viděla jsem pořad Prostřeno, kde vařily známé osobnosti.Paní Iva a její dcery byly sehraný tým.Bylo to opravdu super.Tak vše dobré a ještě mnoho krásných rolí.
Vladka Steinová
Dobrý den, dům paní Janžurové ve Střešovicích, Praha 6 je krásný, velký a prostorný,je tam i výtah.Chodím často kolem. Je na velmi pěkném místě s krásným výhledem. Paní Janžurová je vynikající herečka, má širokou škálu pojetí a kdo by se chtěl dozvědět více o životě této herečky, doporučuji krásnou a zajímavou knihu Petra Macka vydanou v r. 2013 "Včera, dnes a zítra".Kniha je ohlédnutím za 72 lety životní cesty paní Janžurové.
Eva Klímková
Dobrý večer. Moc děkuji za zajímavé povídání s paní Janžurovou. Obdivuji ji jako herečku i jako ženu. Její rozhovor je plný lásky a porozumění. Přeji paní Janžurové i její rodině pevné zdraví.
Eva Balúchová
Pěkný článek o p.Janžurové.Jsem ráda,že v tom nejsem sama.Máme velký dům a odjakživa v něm žijí 3 generace.Momentálně my s manželem,2 dcery,jejich manželé,vnučka s přítelem a 3 vnoučci.Je to fajn,ale někdy(jak píše p.Peterková)je potřeba zavřít oči i uši. Paní Janžurová je příjemná a vtipná herečka,doufám,že nás ještě dlouho bude bavit. Její:Včera,dnes a zítra pobaví i po letech.:-)
Vladěna Peterková
Souhlasím s paní Janžurovou, která uvádí příklad soužití rodin v jižních zemích. Také to obdivuji, jak jednotlivé generace bez problému společně žijí. Jsme jiné nátury, u nás žít pohromadě v jednom domě dokáží jen silné osobnosti. Chce to velký kus tolerance, odvahy a upřímnosti, ale i špetku sobeckosti, mít někdy zavřené oči a zatažené uši. Ale když toto všechno jde, je to krásné.
Zdenka Hillová
p. Janžirovou mám ráda má moc hezký vztah s dcerami a vnoučaty tak by to mělo být

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%