Jak se chytá myš
17. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Vranovičová
15.5.2014 06:18
Při čtení článku i příspěvků v diskuzi jsem se pobavila. Díky za ně.
Zdenka Žichovská
18.4.2014 09:33
Při čtení článku se mi vybavila vzpomínka na jednu příhodu s myškou. Naše laboratoř byla v nejnižším podlaží nemocnice a občas se tam nějaká myška objevila. Jednou na nás vykoukla hned po ránu, zrovna byl v laboratoři i náš "šéf". Kolegyně byly okamžitě na stole (já se myší nebojím - líbí se mi, mají očka jako korálky) a šéf zavelel "podejte mi stříkačku s éterem a jehlou, já ji uspím", dostal žádané, myška běhala zmateně po místnosti, on za ní - bez úspěchu. Kolegyně na stole pištěly. Další příkaz - "dejte mi tu láhev s éterem"- teď už se snažil polít myšku přímo z dvoulitrové láhve. Nakonec myška opravdu usnula po vylití asi 1,5 l éteru. Třetí příkaz -"okamžitě otevřete okna a všichni ven nadýchat se čerstvého vzduchu". Spící myšku jsem vynesla, jestli se probrala, nevím ale my si tu půlhodinku na čerstvém vzduchu užily a dost jsme se nasmály.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.4.2014 13:21
K chytání myší přispívám vtipem: Bývalý preziden Klaus je velmi šetrný člověk. Stalo se: na hrad vnikla myš. Pan Klaus nalíčil pastičku, ale místo sýra do ní vložil fotku sýra. Ráno se jde podívat a : pastička zaklapnutá a v ní fotka myší rodinky!
Helenka Vambleki
17.4.2014 12:51
Lovkyně myší, dávám ti paleček nahoru!!! Já už se bála, že se ti tam rozmnožila jak jedna tmavší rasa u nás :)
Olga Štolbová
17.4.2014 09:17
Zdeni gratuluju, už dávno jsem se tak nezasmála.
Byl to nápad hodný nás myškobázlivých ženských,
jste odvážná a nebezpečně chytrá. Díky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA