Moje nejkrásnější dovolená u babičky
28. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
28.4.2014 22:42
Aspoň jsi hned od počátku věděla, že svému muži určitě neutečeš. Jsem také ráda, že už vím, která ty seš.
Hana Čadová
28.4.2014 22:40
Moc hezky napsaný příběh. Dnes 28.4.2014 s manželen slavíme 42 výročí svatby. Manžel v době Vaší návštěvy Prahy před 40 lety byl řidičem MHD, ale škoda že žádné jablíčka domů nedonesl.
Jana Šenbergerová
28.4.2014 20:43
Moc pěkný příběh a já jsem ráda, že už si dovedu jeho autorku skutečně "živě" představit.
Zuzana Pivcová
28.4.2014 18:37
Helenko, Ty sis zachovala nejen svou podobu, ale i svůj neutuchající humor, který je báječný.
Hana Lafková
28.4.2014 15:49
Ahoj Helenko, Tvoje novomanželské příhody jsou krásné a dá se říci, že i pikantní. Určitě mě to velmi pobavilo.
Helenka Vambleki
28.4.2014 11:38
Miroslave, já to taky dodnes nepochopila :), dokonce mám dojem, že jsem za ním křičela, ať ten kufr nechá na chodníku, ale detaily si už opravdu po čtyřiceti letech nevybavuji :) :) :)
Miroslav Štorch
28.4.2014 11:30
Hezky napsaný příběh, jen mi není jasné, proč váš čerstvě získaný manžel nenechal kufr na pohlídání u vás. Asi byl tehdy ještě plný síly. Kdysi jsem závodil v běhu s kufrem, ale ten byl prázdný a jen obal překážel při recesistickém běhu. Kdysi před 40-ti lety jsem bydlel v Praze a do tramvají se mohlo naskočit a vyskočit z nich kdykoliv. Neměly tehdy ještězavírací dveře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA