Irsko nejen zelené aneb
moje pracovní dovolená

Irsko nejen zelené aneb
moje pracovní dovolená

29. 4. 2014
dovolená Soutěž: Nejlepší dovolená
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji za komentáře a přeji všem krásný Máj.
Marie Seitlová
Irsko jsem navštívila, moc se mi tam líbilo a déšť mi vůbec nevadil. Knihovny jsem nenavštívila, tak jsem si to Dano, ráda přečetla.
Milena Zámečníková
Moje nejkrásnější dovolená? Asi skoro třítýdenní pobyt v Banffu v Kanadě u mého syna, který tam byl na ročním pracovním pobytu Přesto že syn i jeho přítelkyně přes týden chodili do práce, měla jsem možnost díky synovu půjčenému autu poznat krásu Rockies nejen z automobilových výletů, ale i takříkajíc pomocí vlastních nohou. Nádherně čistá příroda, nádnerně čistá jezera a řeky, klid, zvěř, která se nebála a klidně vám hosala - v případě svišťů - kolem auta. V případě jelenů už to bylo o troše odvahy se k autu přiblížit.Viděla jsem kus kanadské přírody, mohla jsem navšítit i sportovní areál kousek od Canmore,kde se konaly olympijské hry - v květnu to ale bylo město duchů. Všechny propagační filmy o Rockies a o okolí Banffu - tak to jsou místa,kde jsem si toho hodně prochodila. Vím,že už nikdy nebudu mít možnost se tam podívat a hlavně, už bych si na ty výstupy do výšky kolem 2500 m.n. asi netroufla. Ale vzpomínky zůstaly - a to je to hlavní.
Zuzana Pivcová
Knihovny ve stylových budovách jsou nejkrásnější, protože mají atmosféru. Já jsem jich moc nezažila, jen ve Spolkovém archivu, pobočce v Berlině-Lichterfelde, kde byla v zrestaurované kapli, a v londýnském vojenském muzeu Imperial War Museum, kde byla knihovna s čítárnou až zcela nahoře v kopuli. Paráda. Díky, Dano, za pěknou informaci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%