Dovolená u vycházejícího slunce
4. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Šurmanová
16.5.2014 09:33
Navštívit Japonsko plánuji už druhým rokem, avšak stále nemám odvahu kvůli náročnosti cesty. Ale po Vašem vyprávění jsem díky Vám zase o krůček blíž.
Zuzana Pivcová
8.5.2014 20:36
Vaše vyprávění pro mě bylo navýsost zajímavé. Když byly kdysi ZOH v Sapporu a navíc jsem četla knížku Sto pohledů na Japonsko, byla jsem tak unesená, že jsem si obstarala učebnici japonštiny (v Budějovicích ve vědecké knihovně, v hluboké normalizaci, asi 1973) a začala se jako samouk učit s tím, že se tam určitě jednou podívám. To byl opravdu vzdušný zámek, navíc učebnice byla v latince, vyloženě jen konverzační. Nacpala jsem do sebe asi 7 lekcí a pak jsem to vzdala, uchlácholena informací, že v Japonsku se dá domluvit anglicky. Do Japonska jsem se samozřejmě nikdy nepodívala, ale nikdy jsem nelitovala toho zájmu, který mě alespoň dovedl k informaci, co je japonština za jazyk. A Vám děkuji za obsáhlejší informace.
Miroslav Štorch
5.5.2014 12:08
Paní Olgo děkuji za vyjádření, že se vám fotky líbí :-) Snímků by bylo na 5 článků, ale nemá smysl zahlcovat stránky.
Olga Štolbová
5.5.2014 07:32
Miroslave, díky za pěkné povídání, moc krásně se to četlo a fotky jsou úžasné. Gratuluju...
Miroslav Štorch
4.5.2014 18:41
Díky za Váš komentář paní Beato. Po létech jsem to souhrnně sepsal, i když jsem o tom psal své blogy jinde. Díky slevám pro studenty a sponzorování Česko-japonskou společností to vyšlo cenově i s dárky pro rodiny na 35 tisíc na osobu. Některé zájezdy All inclusive v Evropě jsou dražší. Už mne tam zvali podruhé, ale nemusím na sopku Fudži vystoupit za každou cenu. Mohu se na ni podívat každý den tady - http://www.pref.shizuoka.jp/~live/english/ je tam ale o 7 hodin více než u nás :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA