Dovolená u vycházejícího slunce

Dovolená u vycházejícího slunce

4. 5. 2014
Soutěž: Nejlepší dovolená
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Šurmanová
Navštívit Japonsko plánuji už druhým rokem, avšak stále nemám odvahu kvůli náročnosti cesty. Ale po Vašem vyprávění jsem díky Vám zase o krůček blíž.
Zuzana Pivcová
Vaše vyprávění pro mě bylo navýsost zajímavé. Když byly kdysi ZOH v Sapporu a navíc jsem četla knížku Sto pohledů na Japonsko, byla jsem tak unesená, že jsem si obstarala učebnici japonštiny (v Budějovicích ve vědecké knihovně, v hluboké normalizaci, asi 1973) a začala se jako samouk učit s tím, že se tam určitě jednou podívám. To byl opravdu vzdušný zámek, navíc učebnice byla v latince, vyloženě jen konverzační. Nacpala jsem do sebe asi 7 lekcí a pak jsem to vzdala, uchlácholena informací, že v Japonsku se dá domluvit anglicky. Do Japonska jsem se samozřejmě nikdy nepodívala, ale nikdy jsem nelitovala toho zájmu, který mě alespoň dovedl k informaci, co je japonština za jazyk. A Vám děkuji za obsáhlejší informace.
Miroslav Štorch
Paní Olgo děkuji za vyjádření, že se vám fotky líbí :-) Snímků by bylo na 5 článků, ale nemá smysl zahlcovat stránky.
Olga Štolbová
Miroslave, díky za pěkné povídání, moc krásně se to četlo a fotky jsou úžasné. Gratuluju...
Miroslav Štorch
Díky za Váš komentář paní Beato. Po létech jsem to souhrnně sepsal, i když jsem o tom psal své blogy jinde. Díky slevám pro studenty a sponzorování Česko-japonskou společností to vyšlo cenově i s dárky pro rodiny na 35 tisíc na osobu. Některé zájezdy All inclusive v Evropě jsou dražší. Už mne tam zvali podruhé, ale nemusím na sopku Fudži vystoupit za každou cenu. Mohu se na ni podívat každý den tady - http://www.pref.shizuoka.jp/~live/english/ je tam ale o 7 hodin více než u nás :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%