Jak se u nás nekrade
7. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
9.5.2014 05:10
Dobrý den, paní docentko-jsem registrována u "i60", vím, že jste patronkou. Už 4 rokem žiji v Kostelci nad Labem - v Domě s pečov.službou. Je mi 70 r., snažím se být ještě aktivní. Zdejší lidé mi řekli, že sem i občas zavítáte do svého domku a já bych moc ráda s Vámi hovořila (buď zde, nebo v Praze na klinice - dle Vašeho času a ochoty. Děkuji za odpověď: kurzHoudk@seznam.cz
Zuzana Pivcová
7.5.2014 17:40
V tomto ohledu mám zkušenosti různé. Jednou jsem zapomněla v metru v igelitce videokameru, ta docestovala na konečnou, nikdo ji nevzal, při prohlídce vlaku ji na konečné našli a uložili u dozorčí služby, kde ji mé sestře, která se rozjela přes půl Prahy, zatímco já jsem to laxně vzdala, ihned vydali. My jsme kdysi s kolegyní našly v telefonní budce peněženku s celou výplatou, byl tam útržek složenky s adresou, tak jsme zjistily tehdy ještě pevnou linku majitele a zavolaly mu, přijel na pokraji zhroucení, my ho jak detektivky vyzkoušely, zda je to on, a pak mu vše s radostí vydaly. Jindy jsem něco zapomněla v metru nebo v autobuse téměř před konečnou, tak jsem jela příštím spojem, takže ten dopravní prostředek stál ještě na konečné, někdy tam ta zapomenutá věc byla, jindy už ne. Lidé jsou opravdu různí.
Jana Šenbergerová
7.5.2014 13:43
Jsem přesvědčena o tom, že slušných lidí je mnohem víc, jen nejsou tak vidět ani slyšet. Navíc vždy zveřejňujeme hlavně to, co nás vytočilo. Co nás potěší si spíše necháváme pro sebe. Škoda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA