Ilustrační foto: ingimage.com
Lépe než za mlada
27. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
28.3.2016 19:12
Ráda od Vás dostávám různé přeposlané mailové informace a teď jsem ráda, že jste se tu objevila i "naživo". Po 2 letech od srazu v Havlíčkově Brodě. :-)
Helenka Vambleki
28.3.2016 18:54
Asi jsem neujela 5000km za celý život :-) - nejvíc asi 30 a týden jsem si nesedla na zádel :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
28.3.2016 18:45
I málo stačí lidi obveselit: Vidět bábu na trojkolce jet po cyklostezce - no, to jsem pro ostatní cyklisty a bruslaře SHOW ! (Ale zase mnozí mne zastavují s dotazem, jak se mi jezdí, jak kolo vyhovuje atd. = že uvažují pořídit rodičům/prarodičům - což upřímně doporučuji). A mám z tisku fotku z Holandska - a tam jezdí na trojkolkách i mladí !
Helena Hejduková
28.3.2016 18:21
víc než super, mnoho šťastných kilometrů v této sezóně a je fakt, že my "holky" se fakt někdy nezdáme. kdyby jste se otočila, nejspíš by byli na RZS.
Lidmila Nejedlá
28.3.2016 18:17
Paní Hano, vzala jste to za správný konec. A nebojte se, někdo se k Vám určitě přidá...třeba ze seznamky. Tak hezké vyjížďky.
Hana Rypáčková
28.3.2016 18:09
Po loňské vyjížďce jsem ještě na kole nejela, zápěstí mám stále nejisté, bolí. Ale už to bude rok a tak se chystám zase kolo vytáhnout a začít krátkými projížďkami. Přeji ti Hanko kilometry bez nehody...Pět tisíc nenajedu možná ani autem... :)
Karel Boháček
28.3.2016 17:51
Jezdil jsem kdysi dost na kole a mohu říci ,že já už jezdil na svém - horském kole- a ostatní si klepali na čelo / brzdy tenkrát jsem musel kolikrát polévat vodou jak byly rudé od sjezdu/.Dnes chodím raději pěšky / protože chci vidět to co jiní neuvidí/ a ty cyklisti si zase klepou na čelo...jo my pěšáci to dnes máme těžké, na cyklostezky jsou peníze a naše turistické pěšinky a mostky zarůstají a bortí se.
Hana Čadová
28.3.2016 17:19
Milá jmenovkyně, ráda jezdím na kole, ale km nehltám. Na chatě jezdíme na historických kolech! Přeji Vám hodně ujetých km bez nehody! Hana
Květoslava HOUDKOVÁ
28.3.2016 17:12
Milá Hanko - dlouho jsme se odmlčely a tak - po přečtení článku - se snad -někdy?- objevíš u nás v Kostelci n.Labem. Nevím, kde začíná polabská cyklostezka - ale já se na ní objevuji i na trojkolce - sice "nehltám" žádné km, ale při hezkém odpoledni dojedu k Brandýsu n.Lab. a zpět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA