Ilustrační foto: ingimage.com
Lépe než za mlada
27. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Bárta
9.4.2017 16:15
Paní Hanko, máte můj velký obdiv ! Já tolik nenajedu za rok ani při své autoturistice po vlastech českých ! No, to jsem přehnal - po Moravskoslezském kraji....
Hana Lafková
4.4.2016 20:55
Děkuji všem za milé příspěvky, ale na té fotce to bohužel nejsem já. Jsem hodně nakrátko ostříhaná tmavovláska a mám hezčí kolo (modré) a ladí mi k helmě. Chichichi.
Soňa Prachfeldová
29.3.2016 19:36
Škoda Hanko, že nebydlíš poblíž, nemám parťačku na kolo, kámoška teď nemůže a ve dvou je to přece jen lepší. Hodně šťastných km přeji !
Elena Valeriánová
29.3.2016 14:32
Pani Hanko, za tu holku máte 100 bodů! Gratuluji Vám k ujetým kilometrům na hlavně k vaší vůli a zapálenosti!
Helena Votíková
29.3.2016 12:30
Moc vám fandím, tolik km uff. Pěkná fotka, obdivuji vlasy, já když si nandám ten kokos na hlavu tak pak mám vlasy jak po tornádu :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
29.3.2016 08:16
foto velmi pěkné -moc vám to sluší. Nebo to není vaše foto?
Jana Šenbergerová
28.3.2016 19:44
Hanko, ať ti to dlouho a bezpečně jezdí. My jezdíme rádi, ale bez cyklistického vybavení, takže vlastně nesportujeme, jen rekreačně popojíždíme. :-)
Marie Seitlová
28.3.2016 19:27
Ahoj Hani, vítám tě opět na ičku. Jsi super cyklistka. Těším se na tebe v Loučné, nepřijedeš na kole ?
VANDA Blaškovič
28.3.2016 19:19
A co fota, paní Hano? Dodáte? Ty by, asi ne jenom mne, zajímaly. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA