Senior Policie: potupa 
v obchodech s oděvy

Senior Policie: potupa
v obchodech s oděvy

13. 5. 2014
senior policie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Fandím zralým modelkám a hlavně těm, které nemají těch 90-60-90. Ať si konečně módní průmysl všimne, že i takové ženy jsou, chtějí se líbit a jsou ochotné sahnout proto do peněženky.
Květoslava HOUDKOVÁ
Souhlasím s tím, že když mám větší velikost, je s oblečením problém. Do obchodů s oděvy skoro nejdu - na ceny tam nemám prostředky. Ale-kupodivu-potřebnou velikost najdu i u Vietnamců (přestože sami jsou malí a tencí), jakož i v Sekáči (s trochou trpělivosti). Avšak je nutno trochu "přehodit" sezonu: jaro-léto koupit v zimě, zimní zase když se oteplí. Pořídím si levně ! a tak to, co mne omrzelo, odnesu do sběrného kontejneru. ( Takto lze vystačit i s mizerným důchodem a jeho ještě mizernější valorizací).
Iveta Balážová
Velmi s vámi souhlasím. Mám podobné pocity, když v kročím do obchodu s oděvy. I proto tak fandím zdejším modelkám. Snad se díky tomu něco změní!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%