Polské beskydské zahrady
17. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
19.5.2014 10:50
Hani, tak pěknému pozvání se skoro nedá odolat, až se mi podaří někoho nalákat, věřím, že se tam vydám. Díky...
Jaroslava Handlová
18.5.2014 20:07
Hano, dobrou radou nepohrdnu. Posílám Ti mail s dalšími konkrétními dotazy, týkající se mé brzké cesty. Děkuji Ti za pomoc.
Jaroslava Handlová
17.5.2014 22:49
To je výborný tip! Tyto zahrady neznám a fotky se mi moc líbí. Brzy pojedu do Polska na 3 dny. Musím si prozkoumat, zda bych tím ještě mohla obohatit náš program. Děkuji.
Helenka Vambleki
17.5.2014 20:23
Mohu potvrdit, loni jsme tam s Hankou byli dvěma autobusy a oči se napásly!!!
Hana Práglová
17.5.2014 19:08
Víš,že jsem na tebe myslela?? Ono to je od našich hranic necelé 2 hodinky a s Flórou se to nedá srovnat! Navíc je zde všude volný vstup.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA