Sen o penzi u moře

Sen o penzi u moře

23. 5. 2014
bydlení u moře moře
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Inka Ratajová
Do důchodu už "stříhám metr" a hned jak to bude možné, odlétám na jih!!! Tam budu trávit každý rok čas od října do března... Přání jsou od toho, aby se plnila :-)
Božena Vránová
Taly jsem ráda, že jsem se usadila v českých kotlinách. Moře je krásné, ale české hvozdy jsou nejkrásnější. Krááá! :-)
Jana Šenbergerová
Vypadá to, že praotec Čech svou volbu trvalého pobytu dokonale zvoral. Mně jeho nápad zůstat v těchto končinách zatím vyhovuje. Až se mi tu přestane líbit, změním galaxii. :-)
Zuzana Pivcová
Kypr má stále vazbu na Británii, takže britští senioři si užívají podzim života buď trvale nebo část roku na Kypru. V Paphosu mají své sídliště, nákupní centrum, cestovní agenty, restaurace, kam chodí jako doma. Asi to je příjemný život.
Hana Šorejsová
Většina důchodců ve světě si nechává opravdu garsonku a užívá cestování, či pobytu u moře. Pro naše seniory je to zatím nezvyklé. Krajani Čechoaustralané si užívají korálových ostrovů a na pár měsíců se vrátí do svých garsonek s výhledem na moře. Nebo přiletí do Prahy .
Miroslav Štorch
Podobně si v Čechách kupují nemovitosti Němci, Nizozemci i Norové, protože je jsou tady nižší životní náklady. Norové oceňují více světla v zimě, než mají za polárním kruhem :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%