Les - moje oáza klidu
16. 5. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
24.7.2015 07:19
Jej to už jsem tady tak dlouho ? To to utíká ! Kdo ví jestli zapší natolik aby se les vzpamatoval maliní je uschlé bylo trochu borůvek a chudáci hříbečci jsou ještě na houbách .. díky za vaše komentáře
Lidmila Nejedlá
23.7.2015 23:15
Krásné vyznání lásky k přírodě, něžné, poutavé, laskavé...paní Růženko.
Zdenka Jírová
23.7.2015 00:44
P.S. Ani jsem si nevšimla data napsání vašeho článku, to jsem ještě na i60 nebyla, proto ho čtu poprvé. Je moc hezký.
Zdenka Jírová
23.7.2015 00:41
Velmi něžné povídání o lese. Les je i moje oáza klidu dárkyní energie, jak jsem napsala ve svém článku Po mravenčích stezkách. Líbí se mi, že máme společné lásky.
Alena Tollarová
22.7.2015 13:08
Text ani po čase neztratil na aktuálnosti a Růženka od té doby ještě třikrát na jaře vešla do své oázy zkontrolovat srdíčko. Jistě tam je pořád. Krásně jsem se zasnila. Taky miluju lesní ticho a šumění v korunách...
Květoslava HOUDKOVÁ
22.7.2015 12:22
Taky bych šla ráda do lesa, ale 2 okolnosti tomu zabraňují: 1) Nemohu tam jít sama (ani s fenkou, co hlídám). Po úrazu hlavy mám občas hrozbu omdlení stát se mi to v lese, možná by mne někdy našli - zřejmě už "ohlodanou". 2) A v dnešní době a ve svém věku se sama do lesa bojím ! Ale zase mám přátele, že donesou houby, já si "smlsnu" dokonce na čerstvé smaženici - jen ta vůně lesa mi chybí.
Dagmar Bartušková
22.7.2015 10:29
Sedím u kávičky a trochu jsem se zasnila. Zavanula ke mně omamná vůně lesa. Jak blahodárné pro člověčí duši. Růžo, diky.
Alena Vávrová
22.7.2015 10:24
Pro mne je článek starší, než můj pobyt na íčku, tak jsem ráda, že jej redakce znovu vytáhla na světlo boží. Je to krásné vyznání z lásky k přírodě, Růženko.
Zuzana Pivcová
22.7.2015 09:09
Článek je, Růženko, starý tak, jako můj pobyt na i60, ale jeho platnost a účinnost je nadčasová.:-)
Vendula Jirásková
14.7.2012 20:05
Nádherné vyprávění o tom nejkrásnějším co u nás máme-přírodě.Děkuji Růženko
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA