Jak jsem venčila podprsenku
28. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
7.7.2015 15:29
Krásné povídání s úsměvem. taky bych se jistě usmíval. s tichým komentářem. No a při mé velké představivosti bych ještě doplnil prázdné prostory. bylo by úplně jedno,zda by to byla mladá nebo babička. Ale život tropí hlouposti a my je někdy rádi prožíváme. A když se to vezme,taková černá průhledná krajka potěší. P.
Jana Šenbergerová
31.5.2014 20:05
Roztomilá příhoda! Nechtějte vědět, co jsem si představovala, než jsem se dostala k pointě.
Olga Štolbová
29.5.2014 11:41
Aspoň se lidi pobavili, mohlo být také hůř. A nakonec, podprsenka je přece hezký kousek prádélka.
Růžena Antlová
28.5.2014 18:12
Tak to kdybych vás potkala s vlající podprsenkou na kačárku to bych se smála také tak jak se směji nyní ,ale určitě bych vás s ní nenechala jet dál ale upozornila bych vás ! Možná !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA