Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
29.5.2014 22:32
Úplně chápu vaše nadšení. Muselo to být moc fajn. Přeji mnoho krásných akcí všem!
Libuše Křapová
29.5.2014 20:16
Ano, Zuzko, proto jsem napsala, že se paní Havlíčkové rozhodně nechci dotknout. My měly jen jednu značku.
Zuzana Pivcová
29.5.2014 18:31
U nás to, děvčata, bylo částečně omezeno tím, že jsme vybíraly pouze v Marks & Spencer, kde převládá poněkud konzervativní móda, a navíc to bylo ještě na konci výprodejní akce, kdy bylo vše poměrně přebrané. Proto se zastávám Táni, která také neměla moc z čeho vybírat. Vy už jste měly naštěstí jarní a letní módu s atraktivnějšími barvami. Čím více obchodů, tím více možností. Ale všechno bylo fajn, v obou případech.
Zdeňka Vítková
29.5.2014 16:03
Libuško,nebylo to tak jednoduché, např. do červené barvy nechtěl nikdo jít a já naopak křičela, já chci, to je moje barva !Boty jsem měla svoje, protože u Bati neměli žádnou moji velikost..Zaslechla jsem jak prodavačka říkala, že byli připraveni na seniorky a pak byl personál překvapen, že hledáme boty na podpadcích či vysokém klínu a z nejnovějších kolekcí.Jinak věkové rozmezí bylo 50-82 let a každý si měl vybrat, v čem se cítí dobře.Někdo si špatně vybral první den, necítil se v tom dobře a těsně před přehlídkou se šlo pro jiný model. Občas to byly i nervy,ale jinak žádná tréma, snad proto, že nás bylo více.Byly jste průkopnice a byly jste také krásně upravené i oblečené.My jsme možná barevností nasadily dost velkou laťku, o to zajímavější to bude v dalších pokračováních.Přeji všem hodně štěstí nejen v životě
Libuše Křapová
29.5.2014 15:09
Dámy, sluší vám to. Nechci se nijak dotknout paní Havlíčkové, moc se nám všem při první přehlídce věnovala, ale myslím si, že vaše modely jsou vybrané líp. Jsou barevnější a mladší.
Olga Štolbová
29.5.2014 14:22
Zdeni blahopřeju, moc Ti/Vám to slušelo, ale i ostatním děvčatům a že ten inkognito dárek, potěšil to věřím. Tak stále dobrou náladu...